Запознайте се с актьорския състав на новата мрачна комедия „Bottoms“

...
Новата тъмна комедия “Bottoms нашумя много. Филмът с рейтинг R,
Коментари Харесай

Новата тъмна комедия “Bottoms” нашумя много.

Филмът с рейтинг R, режисиран от Ема Селигман, с участието на Рейчъл Сенът и Айо Едебири и преди това имаше премиера на тазгодишния фестивал SXSW през март.

Селигман проби през 2020 г. с хитовия филм „Shiva Baby“. По време на фестивалната верига тя описа „Bottoms“ като „кампи queer гимназиална комедия в духа на „Wet Hot American Summer“, но повече за queer публика от Gen-Z.“

Прочетете по-долу за повече подробности относно актьорския състав на съвременната история за съзряването.

Айо Едебири звезди като Джоузи и Рейчъл Сенът като PJ в "Bottoms." (това) Айо Едебири играе ролята на Джоузи и Рейчъл Сенът като Пи Джей в „Ботъмс“. Patti Perret/ORION Pictures Inc.

Звездата от "Bottoms" Сенът е сътрудник на Селигман. Тя също е писател и комик и е съсценарист и изпълнителен продуцент на „Bottoms“. Тя участва в „Bodies, Bodies, Bodies“ и ще бъде на екрана във филм, наречен „I Used To Be Funny“.

Едебири, звезда в „The Bear“ на Hulu, е сценарист в партньорство със Sennott и двамата участваха заедно в дигитален сериал на Comedy Central от 2020 г., озаглавен „Ayo and Rachel Are Single“, за техния ужасен любовен живот. Тя също участва в „Theatre Camp“ и „Everything in Between“.

Никълъс Галицин в "Дъната". (2023) Никълъс Галицин в "Дъната". (2023) ORION Pictures Inc.

Никълъс Галицин е британски актьор от Лондон. Той е известен с ролите си в „Пепеляшка“ (2021) и тазгодишния пикантен rom-com „Червено, бяло и кралско синьо“.

Руби Круз е участвала в много телевизионни предавания, включително „Mare of Easttown“ и „Castle Rock“, наред с други. В "Castle Rock" тя играе тийнейджърска версия на Ани Уилкс, известният герой от "Мизерия" на Стивън Кинг.

Маршон Линч в "Bottoms" (2023) Маршон Линч в "Bottoms" (2023) ORION Pictures Inc.

Маршон Линч е бивш футболист от НФЛ. Прякорът му беше „Режимът на звяра“ и той прекара по-голямата част от кариерата си от 12 сезона, играейки за Сиатъл Сийхоукс.

Хавана Роуз Лиу е завършила университета в Ню Йорк, която също е танцьорка и модел. Нейната пробивна роля беше в трилъра „Няма изход“.

Кая Гербер е дъщеря на модела Синди Крауфорд и предприемача Ранде Гербер. Тя е била модел и е дефилирала на пистата за Alexander Wang, Chanel и десетки други модни къщи. Нейната пробивна актьорска роля идва, когато участва в сезон 10 на „American Horror Story“ на FX.

Айо Едебири , Рейчъл Сенът, Замани Уайлдър, Съмър Джой Кембъл, Хавана Роуз Лиу и Кая Гербер в "Bottoms" (2023) Ayo Edebiri, Rachel Sennott, Zamani Wilder, Summer Joy Campbel, Havana Rose Liu и Kaia Gerber в "Bottoms" (2023) С любезното съдействие на ORION Pictures Inc.

Дагмара Доминчик е най-известна с това, че изчисти многото бъркотии на семейство Рой в „Наследяване“. Като Каролина, тя е ръководител на PR за Waystar Royco и доверен вътрешен човек на Logan Roy.

Punkie Johnson е член на актьорския състав на „Saturday Night Live“, който се присъедини към скеч шоуто през 2020 г. Тя започва кариерата си със стендъп в Лос Анджелис.

“Bottoms” дебютира по кината в петък.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР