Новата суперзвезда в бокса - световният шампион Антъни Джошуа разкри

...
Новата суперзвезда в бокса - световният шампион Антъни Джошуа разкри
Коментари Харесай

Джошуа разкри кой спортист го е вдъхновил за световния връх

Новата суперзвезда в бокса - международният първенец Антъни Джошуа разкри каква ще е рецептата му за победа над българския кандидат за купите му Кубрат Пулев. Британецът ще заложи на самоизолация от външния свят до борбата с българина, която е на 28 октомври на " Принсипалити стейдиъм " в Кардиф, съобщи Sporta.bg.

Боксьорът с нигерийски корени се изрече пред таблоида " Сън " за подготовката си и какво го е стимулирало да доближи върховете в професионалния бокс. Интересното е, че вдъхновението му идва от Кристиано Роналдо и методите му за самоусъвършенстване.

" Още от мача с Кличко нямам самообладание да се върна на кръга и да се удрям. Сега, откакто всичко е публично доказано и квалифицирано, стартирам подготовка. В идващите осем седмици се самозаключвам, изолирам се и ще упражнявам до пристъп ", показа Джошуа и разкри по какъв начин CR7 го стимулира.

" В началото на кариерата си залагах най-вече на маркетинг, с цел да изградя името си. Но в този момент съм на подобен етап от развиването си, когато би трябвало да потвърдя, че съм най-хубавият боксьор в света и взимам вдъхновението за това от Роналдо. Той прави дребните неща вярно, с цел да е най-хубавият в своята област. След тренировката с тима, той се приготвя самичък, с цел да усъвършенства нещата, които желае. Говорих с Рио Фърдинанд, който ми сподели, че Кристиано е бил единственият в Юнайтед, който е работил с масажисти, диетолози, психолози и така нататък, с цел да се усъвършенства във всеки аспект ", сподели Джошуа.

Билетите за багра се продават много бързо. Със сигурност пропуските за 80-хилядния стадион в Кардиф ще свършат в идващите 2 седмици и зрелището ще се състои пред цялостни до краен лимит трибуни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР