Новата седмица ще постави началото на новия лунен месец с

...
Новата седмица ще постави началото на новия лунен месец с
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 17 май

Новата седмица ще сложи началото на новия лунен месец с Новолунието в Телец на 11-ти май. Всяко Новолуние ни дава опция да стартираме нещо ново, нов план, активност или ново начало в избрана област от живота си по един по-осъзнат метод.

Новолунието в Телец ще задейства значими тематики свързани с работните процеси, стабилността и парите. То ще дефинира главната посока освен през седмицата, само че и в интервала до идващото Новолуние на 10-ти юни.

Подкрепящи са дейностите, ориентирани към пускане на действия, планове, които ще предоставят  опция за възстановяване на финансовото положение.

Търсене на разновидности за реализиране на непоклатимост в разнообразни области от живота  са водещите цели през седмицата. А Вселената ще ни спомага и поддържа в тези инициативи.

Новолунието е в съвпад с планетата на непредвидените обстановки и промени Уран. В същото време съществуват удобни, непредвидени и ексцентрични благоприятни условия и оферти, които могат да доведат до обрати, само че и активиране на нова посока.

Меркурий и Венера транзитират през знака Близнаци: познание, диалогичност, образования, връзка през погледа на добитата умелост ще основат условия за положителни  резултати.

През седмицата е належащо да се влеем в засиления информативен поток, който ще ни предложи неочаквани или истински решения. При някои силата ще тече с лекост, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, нужда от вземане предвид с нови условия или  информация. 

Аспектът на „ пробуждането “ ще подкрепи превъзмогването на провокациите.

ОВЕН

Новолунието в Телец ще задейства  един извънредно значим интервал във вашия живот. То ще отвори една нова страница обвързвана със общественият ви статус, кариерно развиване, работни процеси, посредством които ще можете да повлияте в позитивна посока на финансовите ви доходи. През тази седмица вие направлявате събитията в мечтаната посока. Може да стартирате новите си планове, да започнете нови действия, да създадете нови партньорства. Информационният поток е извънредно богат на оферти, възползвайте се в оптималната степен посредством  водене на договаряния, срещи, нови разбори, нова информация, сключване на контракти. Преговаряйте за ползите си като отстоявате личната си позиция. Там, където има напрежение търсете компромисни решения, а посредством подобаващия звук и поведение  ще можете да получите това, към което се стремите. Ако имате персонален бизнес, насочете внимание към нови източници на приходи. Намирате се в добър интервал за увеличение и възстановяване на финансовото ви положение. Насочете енерията си към реализиране на непоклатимост, а в случай че вложите доза самообладание, позитивните резултати са ви обезпечени.

ТЕЛЕЦ

Седмицата се обрисува с висока обществена интензивност и натовареност в работната среда. Новолунието в Телец ви дава благоприятни условия да материализирате това, което желаете. Това е вашето Новолуние, което слага началото на процеси, които ще продължат минимум една година. Силно повлияни през тази седмица ще бъдат родените през втората декада на знака, а за останалите новото ще стартира след рожденият ви ден. Ако в животът ви настава смяна, тя се дължи на Уран, планетата на непредвиденото, свободата, пробуждането, която ще ви накара да излезнете отвън познатите ви рамки и метод на живот.  От една страна желанието ви за опазване на остарялото познатото, а от друга мощен подтик и предпочитание за нещо ново ще не престават да внасят напрежение във вас и да ви слагат в кръстопътни обстановки.  Кое ще надделее, това значително зависи от вас, от целите ви, от това, което ви харесва. Животът ви ще се насочи в посоката, която вие изберете. Във всички случаи смяната е задействана. Богатството на осведомителният поток, задействано посредством верни познания, образования, контакти може да ви направлява в изборите.

БЛИЗНАЦИ

Основният фактор през тази седмица сте самите вие, вашите мисли, стремежи, желания. Меркурий и Венера в Близнаци ви оказват помощ с подарък слово и сексапил, посредством които можете да направлявате събитията. Допълнително Новолунието в Телец  ви дава късмет, в случай че търсите смяна или желаете да стартирате план, нова активност да го извършите. Планетата на действието и интензивността Марс е  във вашия дом на целите, полезностите, дарбите, финансите. Успешно можете да насочите старания към реализиране на ваша фантазия или нещо, към което се стремите отдавна, само че в това време, внимавайте в вложението. Не ви се предлагат инвестиции, избягвайте финансови интервенции, свързани с опасности. Действията ви ще дефинират посоката ви на развиване. Това е седмицата, в която можете да зададете мечтаната посока през новия лунен месец. За тези от вас, които към момента  нямат изясненост по отношение на смяната или новото начало, интервалът до Новолунието в Близнаци, което е на 10-ти юни е интервал на усамотение, привършване на едногодишен цикъл, интелектуални занимания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР