Новата седмица носи малки радости, напрегнати моменти и ярки разочарования

...
Новата седмица носи малки радости, напрегнати моменти и ярки разочарования
Коментари Харесай

Шокираща развръзка! Арестуваха Стела от "София – Ден и Нощ"!

Новата седмица носи дребни наслади, напрегнати моменти и ярки разочарования за героите от " София – Ден и Нощ " във вторник, в четвъртък и петък. В една доста приятна и занимателна вечер, Стела е задържана за смут на своите другари. Сестрата на Дани е шокирана и не може да си изясни, какво се случва. Защо се стига до арест, по какъв начин ще се развие рисковата обстановка и каква е повода полицията да задържи Стела за разпит?
Опасност надушва и Митко, който е мощно обезпокоен за своя другар Боби. Бащата на квартирата е разтърсен прочувствено след измяната на Ася, само че взема решение да загърби депресията и да се отдаде на щур ергенски живот.

Митко обаче се тормози, че поради нараненото си достолепие Боби стартира да прекалява с приключенията и потегля по подозрителен път, доверявайки се на несъответствуващи хора. Дали това в действителност е по този начин или Митко гледа прекомерно отрицателно поради лично си отчаяние? И по какъв начин ще се отрази това на другарството им?

Мечти и очаквания имат най-много Симона и Асен. Двамата с наслада чакат датата за изявление в Американското посолство и се надяват като за начало подаването на документи за виза да мине безпрепятствено. Как ще се развият нещата и по какъв метод една чиста случайност ще промени изцяло хода на събитията?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР