Новата поредица по най-зеления канал в семейството на Viasat World

...
Новата поредица по най-зеления канал в семейството на Viasat World
Коментари Харесай

Екстремно пчеларство с „Чарли и пчелите“ по Viasat Nature

Новата поредност по най-зеления канал в фамилията на Viasat World е пчела-майка по тематиката

„ Чарли и пчелите “ е чисто нова поредност в осем елементи с извънредна премиера по на 4 юли – всяка неделя от 19:00 часа с повтаряне идващия петък в 20:55 часа.

Чарли Ейгар е леко откачен пчелар от Тексас, който избавя африканизирани медоносни пчели от рискови и от време на време обезверени обстановки, като употребява всяко ужилване, с цел да ни ограмотява още за тях.

Собственик и сътрудник на Charlie Bee Company, компания за услуги в проблематични обстановки с пчели в Ню Браунфелс в сърцето на Тексас Хил Кънтри, Чарли е рядка композиция от изследовател на мощни чувства, вманиачен иноватор, природолюбител и лунатик на цялостно работно време.

Видео за „ Чарли и пчелите “ по Viasat Nature – всяка неделя от 19:00 часа



Всеки от епизодите, дълги по час, Чарли и екипът му от пчелари дават отговор на повиквания, изпълнени с неповторими рискове, провокации и комични моменти. От катерене по дърветата и прахосмучене на пчели до изрязването им от стените на хорските къщи, Чарли в никакъв случай не знае какво да чака, когато се натъкне на кошер.

Чарли разчита на помощта на леко особените си другари опитни пчелари – експерти. В връзките им има лекота; екипът е предан, а всеки влага най-хубавото от себе си – умения, прозрения, характеропатии и – най-много: възприятие за комизъм.

Разказ от Чарли Ейгар за една от най-екстремните обстановки с пчели – в „ Чарли и пчелите “ по Viasat Nature – всяка неделя от 19:00 часа



Всяка задача ще образова и въодушеви феновете за тези крилати създания на природата, до момента в който дяволите на положителното и специалисти пчелари ни изясняват държанието на насекомите и тайния живот на пчелите.

Откъс от „ Чарли и пчелите “ по Viasat Nature – всяка неделя от 19:00 часа



Поредицата ще покаже също изумителната анатомия на пчелите, смъртоносната им податливост към експанзия, когато са на рой, както и изненадващия разсъдък на кошера като цяло. Междувременно ще стане ясна и свръх-важната им роля като опрашители - за замеделието в частност и за оцеляването на планетата като цяло.

„ Чарли и пчелите “ зажужават по от 4 юли, неделя, в 19:00 часа, с повтаряне идващия петък в 20:55 часа.





Viasat Nature оставя природата да опише личната си вдъхновяваща приказка – красива и изумително жестока. С безапелационни истории от хора, които са очевидци на събитията, от близко, персонално и с доста страст. За цялостната стратегия следете. Следете ни и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР