Новата политическа формация Български възход ще се отличава фундаментално от

...
Новата политическа формация Български възход ще се отличава фундаментално от
Коментари Харесай

От партията на Стефан Янев: Разпадането на коалицията закъснява

Новата политическа групировка " Български напредък " ще се отличава фундаментално от останалите политически партии, защото ще се стреми да бъде свързващото звено сред гражданското общество и държавната власт, съобщи в студиото на Българска национална телевизия Ралица Симеонова, някогашен заместник-министър на защитата и координатор на учредяващата се сега партия " Български напредък " на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.

Тя съобщи, че партията ще се нарежда в " национално-консервативния набор... по-скоро в дясно " и ще чака поддръжката от всички български жители, които считат, че " родолюбието не е факсимиле ". Тя отхвърли изрично президентът Румен Радев да стои зад политическия план на Стефан Янев.
 Президентът за партията на Янев: Не работя с подставени лица
Президентът за партията на Янев: Не работя с подставени лица

За повторно на президента се преписва политически план - това е неверно схващане

Ралица Симеонова разкритикува ръководещата коалиция, като съобщи, че там " следим аматьорски метод, процесът на взимане на решения не се основава на никаква логичност. Има вакуум, а в случай че има някакви правила явно не се съблюдават ".

По тематиката за евентуални предварителни избори Ралица Симеонова съобщи, че има съществени шансове ръководещата коалиция да не издържи дълго във времето. " Разпадането на обединението закъснява, може би повече няма да има верни решения, които да бъдат взети ", сподели Ралица Симеонова.
 Хамид Хамид: И на следващия ден държавното управление да подаде оставка, ще е късно
Хамид Хамид: И на следващия ден държавното управление да подаде оставка, ще е късно

Петков и Василев като Макс и Мориц и игра с торти и пасти

Според нея даването на военнотехническа помощ за Украйна не е никакво решение и не трансформира сегашната обстановка .

" Правителството би трябвало да има ясна позиция, а няма единно мнение. Това значи, че обединението не може да взима решения по сходни въпроси. Ние не сме " за " даване на военна помощ за Украйна , по този метод влизаме непосредствено в спора, предоставяйки оръжие дано си дадем сметка, че то убива. Аз персонално бих подкрепила ремонт на военна техника ", добави Ралица Симеонова.

Относно енергийната сигурност на България координаторът на новата партия акцентира, че предпочитането на едни източници за сметка на други не е диверсификация и би следвало да се преглеждат всички благоприятни условия .
 Янев събира
Янев събира " семейство " в бранша на националния консерватизъм и българския код

Той чака скоро да има предварителни избори и се готви за тях
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР