Новата „Мис България”, която буквално взриви социалните мрежи. Тя е

...
Новата „Мис България”, която буквално взриви социалните мрежи. Тя е
Коментари Харесай

„Мис България” 2017 се оправда за носа си

Новата „ Мис България”, която безусловно взриви обществените мрежи. Тя е на 24 година от София. Завършила е Италианския колеж и Художествената академия, компетентност „ Керамика и стъкло” с цялостно отличие.

Определя се като работливо и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от фантазиите ѝ. Мечта, която предизвика стотици гневни мнения.

„ Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме разказват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, тъй като имам доста мощно наличие. И носът остава на заден план”, съобщи пред NOVA Тамара Георгиева.

По подигравка на ориста тематиката на Тамара в състезанието са били точно обществените медии – „ Реалност и илюзии”. И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на „ Facebook”, „ Twitter”, „ Instagram” - във визитката си по време на състезанието, преди да завоюва.

„ Социалните мрежи са действителност, която по този начин или другояче е изпълнена с илюзии”.

След състезанието Тамара има свое пояснение за отрицателните настроения против нея.

„ Всеки има собствен профил, в който се харесва най-вече. Аз също имам. Всеки, който схваща от анатомия знае, че лицето е друго от другата страна. Снимката е снимана доста неприятно, а фотографите би трябвало да те изкарат в най-хубава светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, с цел да имат популярност”, декларира Тамара.

Въпреки напрежението, отрицателните мнения, тя споделя, че ще носи короната си „ Мис България” 2017 с високо вдигната глава. И ще се занимава с щедрост.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР