Новата книга на журналиста Боб Удуърд Страх: Тръмп в Белия

...
Новата книга на журналиста Боб Удуърд Страх: Тръмп в Белия
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба книгата на Боб Удуърд за управлението на Доналд Тръмп

Новата книга на журналиста Боб Удуърд " Страх: Тръмп в Белия дом " публично беше пусната в продажба, а няколко някогашни президентски сътрудници се изрекоха срещу нея, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Книгата, представяща Белия дом при президентството на Доналд Тръмп като обзет от безпорядък, е на челно място в уеб страницата за електронна търговия " Амазон ", откогато преди седмица за първи път се появиха съдържащи се в нея разкрития.

Издателство " Саймън енд Шустър " разгласи, че ще бъдат отпечатани 1 милион екземпляра, само че даже " Амазон " - най-големият търговец на книги в Съединени американски щати, не може да се оправи с търсенето. Сайтът съобщи, че книгата е изчерпана и ще бъде налична за доставка след една до три седмици.

Бившият секретар на Белия дом, отговарящ за личния състав, Роб Портър и някогашният стопански консултант Гари Кон се разграничиха от описаното в книгата, разказваща по какъв начин сътрудници са се отнасяли надменно към президента и са се опитвали да му пречат да взема пагубни решения.

Никой от двамата не отхвърли директно детайлностите в нея, само че Портър съобщи, че тя показва " изборна и постоянно заблуждаваща картина ", а Кон сподели, че " книгата не разказва правилно неговия опит в Белия дом ".

Тръмп похвали изявленията на някогашните си сътрудници и още веднъж дефинира книгата като " небивалица ".

Удуърд твърдо пази своя труд в голям брой изяви в медиите.

Сред разкритията в книгата е това, че Кон махнал от бюрото на Тръмп документ, който щял да постави завършек на комерсиална договорка с Южна Корея.

Според Портър намеците, че материали са били " откраднати " от бюрото на президента, с цел да му бъде попречено да предприеме дейности, съставляват " недоумение за това по какъв начин работи процесът за ревизиране на документи в Белия дом ". Той сподели, че е имал за задача да подсигурява, че " са оценени доводите за и срещу " по политически оферти и други решения. Според него това не прави някого " част от опозиция ".

Кон не посочи своите недоволства от книгата, а съобщи, че е " горделив от службата си в държавното управление на Тръмп и продължава да поддържа президента и неговата икономическа стратегия ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР