Новата Honda HR-V e:HEV ще се предлага в магазините в

...
Новата Honda HR-V e:HEV ще се предлага в магазините в
Коментари Харесай

Honda HR-V e:HEV тръгва в Германия от 12 февруари - видео

Новата Honda HR-V e:HEV ще се предлага в магазините в Германия от 12 февруари. Компактният SUV идва със общоприета хибридна технология на начална цена от 30 400 евро.

Новият HR-V се отличава с по-голям луфт и покрив, който е с 20 мм по-нисък от предходния модел, което обезпечава по-тънък контур и припомня на този на SUV-купе. Вероятно най-голямата иновация в новото потомство на Honda HR-V е общоприетата задвижваща система e:HEV, която развива мощ от 96 кВт/131 к.с. и се състои от два компактни електромотора, 1,5-литров DOHC i-VTEC бензинов мотор с Atkinson цикъл, литиево-йонна батерия и новаторско непосредствено задвижване. В градския трафик колелата се задвижват главно с електричество, като бензиновият мотор е изключен или се употребява за генериране на електрическа сила. Двигателят с вътрешно горене задвижва колелата непосредствено единствено когато има по-висока потребност от мощ.



Хибридните съставни елементи, ситуирани в шасито и двигателното поделение, и резервоарът, ситуиран централно под предните седалки, основават положително вътрешно пространство. В началната версия Elegance (от 30 400 евро) към този момент има прибиращи се и сгъваеми седалки Magic Seats – дружно с технологиите за сигурност на Honda SENSING и информационно-развлекателната система Honda Connect с 9-инчов сензорен екран, навигация и камера за заден ход. Смартфонът може да бъде обвързван към бордовата система посредством Android Auto и безжичен Apple CarPlay. LED фарове с помощник за дълги светлини, помощни средства за паркиране начело и откъм гърба и електрически регулируеми, сгъваеми и отопляеми външни огледала също постоянно са на борда.

Средният вид на съоръжение Advance (от 32 600 евро) включва, наред с други неща, двузонов автоматизиран климатик, автоматизирано затъмняващо се вътрешно огледало, отопляем кожен волан, два USB врата за зареждане откъм гърба, електрически задвижван заден похлупак и LED фарове за мъгла. Отвън долните брони, арките на колелата и страничните прагове, боядисани в черно, слагат спомагателни образни акценти. Като спомагателна технология на Honda SENSING, асистентът за мъртва зона ускорява гамата на оборудването за сигурност на автомобила.

В топ версията Advance Style (от 35 300 евро) има двуцветно покритие, трицветна емблема в предната решетка, украшения на страничните релси, а релсите на покрива акцентират самостоятелния външен тип на компактния SUV. Допълнителното съоръжение включва безжична станция за зареждане на смарт телефони и 10 високоговорителя за аудиосистемата, в това число начело и откъм гърба, централен високоговорител и субуфер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР