Новата година вече половин месец е тук, но ехото от

...
Новата година вече половин месец е тук, но ехото от
Коментари Харесай

10-те теми, които вълнуваха мъжете през 2022 година

Новата година към този момент половин месец е тук, само че ехото от отминалите 12 месеца към момента се носи във въздуха.

Здраве, телевизия, малко история, малко алкохол и… несъмнено, дами! Така накратко можем са обобщим мъжката 2022 година.

Днес ще погледнем към света на господата и благодарение на мъжкия портал © Мустак ще надникнем в 10-те тематики, които вълнуваха мъжете през 2022 година. Вижте кои бяха най-четените материали през миналата година, с цел да се убедите, че светът на мощния пол в действителност е много пъстър. Или пък… не напълно!

10. Какво се случва с тялото ви, откакто се откажете от пушенето?

Публикувана на 25.04.2022 година

Повечето от пушачите, по този начин и тези, които не пушат, са наясно с вредите, които тютюнопушенето предизвиква на организма.

Вдишването на тютюневия дим излага белите дробове и цялата мускулна отбрана на въздействието на над 7000 химикала.

Тези субстанции могат да причинят инфектиране и увреждане на клетките, които построяват на тези мускули. Но това, на което не се обръща внимание, е какво се случва с тялото, откакто се откажете от тютюнопушенето?

9. Защо тя не дава отговор на известията ми?

Публикувана на 19.05.2022 година

Изпратихте sms, само че не получихте отговор от нея. В този миг изниква въпросът “Защо тя не дава отговор на известията ми “.

Много от вас се тревожат на вятъра, защото неналичието на отговор, не значи автоматизирано, че тя е изгубила интерес към вас.

Разбира се, не може изцяло да се отхвърли опцията, че не ви харесва… тъй че ще разгледаме най-честите аргументи.

8. Ново изследване: алкохолът над 40 в действителност е потребен за здравето

Публикувана на 18.07.2022 година

Според най-мащабното по рода си изследване алкохолът крие обилни опасности за здравето и не носи никакви изгоди за младежите, само че някои по-възрастни хора могат да завоюват от пиенето на дребни количества, написа „ Guardian “.

Заключението е на създателите на проучването „ Глобална тежест на болесттите “ – настоящ план, основан във Вашингтонския университет в Сиатъл, който дава най-изчерпателните данни за аргументите за заболяванията и смъртността в света.

Преди четири години в изследване се споделяше, че даже инцидентното пиянство е нездравословно за здравето, и се оферираше държавните управления да поучават хората да се въздържат изцяло. Но след нов изчерпателен разбор на световните данни специалистите, които са провели новото изследване, са стигнали до нови изводи.

7. Кои са преимуществата на утринния секс?

Публикувана на 19.05.2022 година

Свикнали сме да мислим за секса като за събитие, протичащо се единствено през нощта, Неслучайно споделяме “преспах с някого “ или “мога да устоя цяла нощ ”.

Но даже нормално да вършиме секс през нощта, има някои действителни изгоди от това да го практикувате и заран.

И те са много повече от това, че сексът е нещо ужасно и би трябвало да го вършим, колкото се може по-често. Ето какво още би трябвало да знаете за изгодите от прояви на утринни пристрастености.

6. Четирима преследвачи влизат в „ Голямото гонене “

Публикувана на 19.08.2022 година

Делничните вечери ще се трансфорат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA – „ Голямото гонене “. От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще показва най-големите мозъци в България, а към него ще се причисли А тимът на знанието – четирима професионални „ преследвачи “.

“Очаква ни една игра от ново потомство. Модерният вид на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма гражданска война с „ Голямото гонене “ – с изключение на участници ще има и „ преследвачи “, а студиото е в действителност галактическо “ , показа Ники Кънчев.

Членовете на елитния тим от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни познания в голям брой разнообразни посоки, необятен набор от разностранни ползи, забележителна обща просвета и голям брой достижения.

5. „ Отвъд Атлантика “: кой трансформира хода на Втората международна война?

Публикувана на 20.06.2022 година

Във вторник (21 юни) от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира 8-серийният ефирен филм „ Отвъд Атлантика “, който ще се излъчва всяка делнична вечер.

В основната роля на историческата драма влиза артистът Кайл Маклоклан, който ще се превъплъти в облика на президента Франклин Рузвелт.

Сюжетът на лентата споделя историята на норвежко кралско семейство. Действието стартира през 1940 година, когато нацистите нарушават неутралитета на Норвегия. Кронпринцът Олаф и принцеса Марта претърпяват най-голямото тестване в живота си.

4. Как да разпознаем жадните за секс дами?

Публикувана на 25.02.2022 година

Съществуват редица признаци, по които можем да познаем жадната за секс жена. Дамската природа е нагласена по необикновен метод, който се вижда от мъжете и те са длъжни да отговорят с нужното внимание, с цел да покажат, че са същински кавалери.

И в случай че желаете да даде по-добре прогноза по отношение на възможностите си да “намажете “ нещо, продължете да четете.

Поне за миг погледнете дамата до себе си и вижте нейното държане. Не е проблем да се откри дали тя е в рецесия, или не, тъй като тези неща се усещат от надалеч.

3. „ Ла Бреа “: рисков примитивен свят живее в дълбините на Земята

Публикувана на 06.04.2022 година

През април стартира едно епично премеждие с премиерата на сериала „ Ла Бреа “ по FOX.

Премиерният епизод от първи сезон ще се излъчи на 6 април от 22:00 часа, а историята може да наблюдавате всяка сряда по същото време.

Сюжетът – голяма дупка се отваря в центъра на Лос Анджелис, притегляйки в дълбините си стотици хора и здания. Попаднали вътре те се озовават в тайнствен и рисков примитивен свят, където нямат различен избор с изключение на да обединят старания, с цел да оцелеят.

2. „ Убийства в парадайса “ с нов 11-и сезон, премиера за България

Публикувана на 06.04.2022 година

Детективският сериал „ Убийства в парадайса “ се завръща в ефира на FOX Crime с екстра епизод на 3 март, а от 10-ти, всеки четвъртък, феновете ще могат да се насладят на сезон 11.

Световната премиерата на сезон 11 се състоя на 7 януари 2022 година, а тъкмо два месеца по-късно ще зарадва и почитателите на поредицата у нас.

Детектив Невил Паркър има още доста закононарушения за разрешаване на блажения остров Сен Мари, като в това време се оправя с прочувствените провокации, които носи работата наоколо до детектив Касел.

1. Как да приключвам по-бавно?

Публикувана на 06.04.2022 година

Драги мъже, всеки от нас желае да свършва по-бавно в леглото. Ясно е, по този начин ще може да доставим много повече наслаждение на обичаната си.

Разбира се, това не постоянно ни се отдава, по тази причина и много наши „ събратя “ търсят решение този на проблем във всевъзможни типове смазки и лекарства.

Има обаче няколко съвета, с чиято помощ ще забавите еякулацията и ще донесете наслада на дамата до вас.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР