Новата година носи ново предизвикателство за един от най-изявените членовев

...
Новата година носи ново предизвикателство за един от най-изявените членовев
Коментари Харесай

Известна красавица сяда в стола на Векилска в bTV СНИМКИ

Новата година носи ново предизвикателство за един от най-изявените членовев екипа на „ Тази събота и неделя “ - Александра Кръстева. От на следващия ден репортерът на bTVзастава до Жени Марчева и Диана Любенова като водеща на съботно-неделния утринен блок на най-гледаната телевизия в България.В минутите с Александра Кръстева всеки уикенд на фокус ще бъдат настоящите обществени и здравни тематики, които са част от всекидневието на българина, се споделя в известие на bTV до медиите.

„ Практика в bTV е водещите да бъдат публицисти с изявени репортерски качества и потвърден опит. Като част от школата на bTVАлександра Кръстева е точно подобен експерт. Вярвам, че феновете на предаването ще наблюдават с интерес тематиките и гостите, с които тя ще ги среща ”, разяснява Венелин Петков, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group.

Александра Кръстева е одобрен публицист в нюзрума на bTV. През миналите осем години репортажите ѝ на обществена и начин на живот тема, както и разказаните истории на хората от дребните кътчета на България, оставят отпечатък и не стопират да вълнуват и трогват. Тя обича да споделя точно тези истории, тъй като посредством тях вижда, че „ щастието може да се показва в две простички неща – човек да е здрав и да има някого до себе си “.Четири „ (Не)обикновени истории “ от миналата година, показани от Александра Кръстева, феновете ще видят и в bTV Репортерите на 6 януари.

Темите за фамилията, гражданските права и равенството на хората също не са нови за журналистката.В професионален проект тя се гордее най-много с това, че името ѝ стои под репортажите в трите следващи акции на bTV и UNICEF – „ Бъдеще без принуждение за всяко дете ”, „ Заедно от детската градина ” и „ Заедно за всяко дете ”.

В 08:00 ч. на 5 януари Алекс Кръстева ще срещне феновете на „ Тази събота и неделя “ извънредно с унгарската шампионка по ултрамаратон Виктория Макай. В края на 2018 година Макай, която е майка на две деца, става жертва на грубо принуждение. В диалог с Александра Кръстева тя ще показа за какво избира да не крие раните си, а да започва акция срещу насилието под надпис „ Да продължиш напред ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР