Новата година е начало на нови надежди и нови планове.

...
Новата година е начало на нови надежди и нови планове.
Коментари Харесай

Диета, спорт и много дисциплина: Дани Петканов с новогодишно предизвикателство #безпретенции

Новата година е начало на нови очаквания и нови проекти. Много от нас си слагат и нови цели в персонален проект, като немалка част от тях са свързани с метода, по който изглеждаме. Сред хората, които стартират провокации, свързани с външния си тип, е и Лудия кореспондент Дани Петканов. 

Виж още: Първата интернет сензация за годината: София Джамджиева проговори за държанието си на екран

В поредност от story-та в Instagram почитателите виждат, че инфлуенсърът по никакъв начин не си поплюва и се е заел съществено с трансформацията си. На късите видеа се вижда, че Петканов си подготвя все диетични храни - риба на фурна, пуешко, както и палачинка, евентуално още веднъж диетична. Всичките сторита са с хаштага " безпретенции ".

В други story-та демонстрира моментната си форма, снимайки се гол до кръста. " Ние сме плебеи на своите привички. Промениш ли навиците си, ще промениш и живота си ", написа в откъс той. От ситуацията към него се вижда, че има и добър домакински фитнес, в който ще може и да тренира пълноценно. 

Виж още: Емрах си хвана колежка за гадже? Баща му разяснява слуховете

Че Петканов ще успее да си върне онази нацепена форма, с която се гордееше преди години, сме уверени. Всички си спомняме оня " нацепен " Дани отпреди няколко години, тъй че онази форма, уверени сме, ще я доближи бързо. Лудия кореспондент е споделял, че тренира интензивно от 19-годишен.

Виж още: Жанета Осипова е бременна? Плеймейтката с много безапелационен намек в Instagram

Всъщност в последното видео във влога на семейство Петканови, това, в което Алекс и Дани приказват за възможна разлъка, нежната половинка от фамилията загатва, че брачният партньор ѝ не поставя задоволително грижи за външния си тип. Дали предизвикването на Дани, което ще продължи 90 дни, е обвързвано с този намек, не знаем, няма по какъв начин да знаем.

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР