Новата година дойде с няколко известни ни звездни бременности и

...
Новата година дойде с няколко известни ни звездни бременности и
Коментари Харесай

100 Кила вдига сватба през годината! Коя е жената до него?

Новата година пристигна с няколко известни ни звездни бременности и едно заричане за звездна женитба. " Надявам се през тази година да се оженя ", показа рапърът 100 Кила точно на Нова година в телевизионно шоу. Такъв му беше и шансът от новогодишната баница - " женитба ".

Виж още: Още звездни бебета: Влогърът Чарли Танев се похвали - ще става татко!

Родни таблоиди пишат, че рапърът е щастливо привързан отдавна и околните му знаят, че е доста влюбен в дамата до себе си. Но коя е тя? Решихме да се разровим и ето какво установихме. 

Виж още: Джени Суши видя: Връзката сред Кобрата и Андреа - нестабилна, той я лъже!

100 Кила и половинката му са дружно най-малко от 2017 година Тя е същинска хубавица, само че уви, профилът ѝ в Instagram е заключен и няма по какъв начин да ви покажем това. Казва се Олга и е от Добрич. Двамата постоянно са засичани дружно по заведения, в които Килата е имал присъединяване.

Олга се появява за първи път на светско събитие в края на 2019 година Става въпрос за представянето на автобиографията на 100 Кила, която се състоя в столичен мол. Двамата тогава бяха облечени с идентични пуловери. 

Виж още: Кристиан Костов изменен до неразбираемост, изненада с нова прическа

Думи на Килата по адрес на Олга неведнъж са представени в родните уеб сайтове - " Тя е доста специфичен човек, който обърна света. Имам неточност към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива ". 

Изображение: https://www.instagram.com/100kila/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР