„Новата фронтова линия: Празнуваме смелостта пред несгодите“. Това послание носи

...
„Новата фронтова линия: Празнуваме смелостта пред несгодите“. Това послание носи
Коментари Харесай

Vogue с истории за героите на първа линия - slava.bg

„ Новата фронтова линия: Празнуваме смелостта пред несгодите “. Това обръщение носи юлският брой на списание „ Vogue “ – Англия. Модната библия наруши традицията и размени моделите с елементарните хора, борещи се с ковид всеки ден. При това той не е с една, а с цели три корици.

Изданието демонстрира на напред във времето три дами, които не стопират да работят по време на пандемията и не се опасяват да се сблъскат очи в очи с заболяването. Това са Аниса Омар – асистентка в супермаркет, Наргуис Хорсфорд – ватман във трен и акушерката Рейчъл Милър.

По думите на основния редактор на стилната библия – Едуард Енинфул, през днешния ден има нови герои в обществото, които заслужават нашето внимание. Това не са единствено лекарите в лечебните заведения, а и всички останали служащи, които се трудят в магазините, градския превоз, държавните институции и други.

„ Ако при започване на годината ми бяха споделили, че юлската корица на списанието ще показва елементарна акушерка, ватман и помощник в супермаркет, нямаше да допускам. Но до момента в който нацията ни се бори с COVID-19, ние разчитаме на елементарните хора и на тяхната изключителна мощ и добрина “, показва той в Instagram.

На двадесетте страници на „ Vogue “ може да открием по какъв начин протича всекидневието по време на пандемия на лекари, медицински сестри, учители, водачи на коли за спешна помощ, доброволци и други. Техните фотоси са направени от фотографа, който носи защитна маска, ръкавици и с колелото си обикаля Лондон.

Кои са лицата на кориците на „ Vogue “?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР