Новата българска лента Защото обичам лошото време“ на режисьора Яна

...
Новата българска лента Защото обичам лошото време“ на режисьора Яна
Коментари Харесай

Защо Неда Спасова и Владо Михайлов обичат лошото време?

Новата българска лента „ Защото обичам неприятното време “ на режисьора Яна Лекарска показа филмовия откъс си, от който се вижда, че във кино лентата се преплитат романтика, фамилни секрети и комедийни моменти.

Неда Спасова и Владимир Михайлов влизат в облиците на Ирина и Борис, другари от детинство, които не са се срещали от над 20 години. Сега инцидентно се озовават едновременно в дребното крайморско градче, където са прекарвали летата си дружно като дребни.

Филмът е огромното завръщане в киното на обичаната на генерации българи Боряна Пунчева, която след знаковите си осъществявания в „ Дами канят “ и „ 13-ата избраница на принца “, прави впечатляваща роля като мистериозната госпожица Теменуга.



Със мощно комедийно наличие, този път на огромен екран, се включва и Елени Декидис, която ще забележим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев има особено присъединяване в тази кино история.

Филмът се осъществя с финансовата поддръжка на ИА „ Национален кино център “ и се популяризира от NO BLINK Film. „ Защото обичам неприятното време “ потегля в кината в цялата страна от 5 април 2024 година

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР