Новата автомобилна марка Lynk & Co направи впечатляващ пазарен дебют, след

...
Новата автомобилна марка Lynk & Co направи
впечатляващ пазарен дебют, след
Коментари Харесай

Lynk & Co 01 с 6000 заявки за 2 минути и 17 секунди

Новата автомобилна марка Lynk & Co направи впечатляващ пазарен дебют, след като само за първите 2 минути и 17 секунди след стартирането на приемането на онлайн заявки за закупуването на първия си модел- 01, съумя да генерира 6000 поръчки.

От компанията, която е част от колоса Geely Holding, само че с артикули създадени и с инженерни технологии от Швеция, коментират, че тяхното достижение е рекордно за автомобилната промишленост и представянето е надхвърлило всички нейни упования.

От Lynk & Co разясняват, че компанията е била възнамерявала тридневно предпродажбено събитие от 17 ноември, предвидените бройки от модела 01 за което обаче са били разпродадени единствено за 137 секунди, превръщайки автомобила в най-бързо продаваният в света. Официално, предлагането на колата стартираха в Китай през вчерашния ден.

“Анонсирахме появяването на Lynk & Co почти точно преди една година ”, разяснява Алан Висер, старши вицепрезидент на компанията. “Сега, 12 месеца по-късно, поставяме началото на продажбите на нашия обвързван и с опция за споделяне SUV модел 01 по рекорден метод. Дали ще изберете да се присъедините към нас онлайн или в магазин, ние ви обещаваме неповторимо и доставящо удоволствие преживяване ”.

Цената на Lynk & Co 01, разполагаем за момента само в Китай, е избрана на RMB 158 800 или малко над 24 000 щатски $, а топ-версията е оценена на малко под 31 000 долара.

От марката споделят, че китайската версия на 01 ще бъде оборудвана с бензинови мотори на Volvo, а при лансирането на модела в Европа, той ще бъде разполагаем и в електрифициран вид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР