Новакът в Регионална Лига Бавария (четвъртото ниво на футбола в

...
Новакът в Регионална Лига Бавария (четвъртото ниво на футбола в
Коментари Харесай

Отбор от четвърта дивизия направи Левски за смях!

Новакът в Регионална Лига Бавария (четвъртото равнище на футбола в Германия) Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен) направи за смях българския гранд Левски, побеждавайки го с 4:0 в контролна среща. Проверката се игра в Австрия, където и двата отбора са на подготовка. Поражението бе трето следващо за " сините " в алпийската страна, като преди този момент те отстъпиха с по 0:1 на Република България Брагантино и Зенит.

Рабихич откри резултата от дузпа в 26-ата минута. През второто полувреме два гола вкара Лапе (57,74), а едно добави Фуркан Дзорба. В 47-ата минута Янис Каргас бе изпъден с пряк червен картон.

Треньорът на Левски Петър Хубчев залози съвсем напълно на юноши в стартовата единадесеторка. Като титуляр се появи и едно от новите попълнения Франко Мазурек. Младите футболисти на " сините " се показаха пагубно. Те бяха тотално надиграни от тима от Мюнхен. Столичани съвсем не затрудниха вратаря Енгъл, а от другата страна Николай Михайлов имаше ужасно доста работа.
 Левски - Тюркгюджю-Атаспор 0:4 онлайн
Левски - Тюркгюджю-Атаспор 0:4, цялостен провал за " сините "

" Сините " търсят първа победа в контролите

Срещата стартира с добра опция за Левски. В 13-ата минута Мартин Петков откри Станислав Иванов, чийто удар рикошира в състезател в алено и излезе в корнер.

В 17-ата минута Карл-Хайнц Лапе се възползва от неточност в отбраната на Левски и остана самичък против Михайлов. Ударът на нападателя обаче срещна лявата греда.

В 21-ата минута пред Тюргкюджю се откри нова добра опция, само че Холц стреля над вратата. В тези минути немският отбор бе цялостен стопанин на терена и не позволяваше на столичани да основат нещо по-сериозно пред вратата им.

В 27-ата минута мюнхенският отбор поведе. Деян Иванов фаулира Ясмин Рабихич в наказателното поле. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка за 0:1.

В 33-ата минута слаб удар на Илия Димитров не затрудно Енгъл. Десет минути по-късно с пропуск се отличи и Холц. Халфът получи топката на границата на наказателното поле и опита да откри горния ляв ъгъл, само че стреля над вратата.

В началото на втората част Левски остана с човек по-малко. Янис Каргас влезе остро с бутоните напред в крайници на Холц и бе изпъден с пряк червен картон. На неговото място не влезе различен състезател на " сините ". Вместо това Томислав Папазов застана в центъра на защитата, а Мартин Петков заигра като ляв бек.

В 50-ата минута гол с глава на Фуркан Дзорба бе анулиран поради засада. Шест минути по-късно рисков шут на Рабихич мина около вратата.

В 57-ата минута " сините " инкасираха второ попадение. Рабихич навлезе отдясно в наказателното поле и пусна паралелен пас за Лапе, който на празна врата не сбърка.

Положенията пред вратата на столичани се редуваха едно след друго. Последва нов рисков удар на Рабихич, който не откри задачата.

В 60-ата минута Тюркгюджю направи резултата типичен. Фуркан Дзорба бе оставен непрокрит след центриране от корнер и с глава не остави шансове на Михайлов.

След попадението Хубчев направи няколко промени, като в игра влязоха Миланов, Горанов, Костов, Тиам, Паулиньо, Рейш, Кабов и Мариани.

В 74-ата минута мюнхенци вкараха и четвърти гол. Йълмаз извърши бързо директен свободен удар и откри Лапе. Нападателят бе останал самичък против Михайлов и с удар в далечния ъгъл не му остави шансове.

До края на дуела левскарите по този начин и не съумяха да затруднят противниковата врата и записаха призрачен резултат, макар че става дума за контрола.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР