Новакът в Първа лига ФК Крумовград ще играе на базата

...
Новакът в Първа лига ФК Крумовград ще играе на базата
Коментари Харесай

ФК Крумовград ще играе домакинските си мачовете в Първа лига на базата на Ботев

Новакът в Първа лига ФК Крумовград ще играе въз основата на Ботев (Пловдив) в квартал " Коматево " в домакинските си срещи през новия сезон, оповестиха от клуба.

Освен това, тимът ще организира подготвителния си развой на стадион " Пловдив ", а от управлението увериха последователите, че към този момент работят по план за реорганизация на клубното си оборудване в Крумовград, с цел да може скоро то да дава отговор на условията за осъществяване на срещи от елита на българския футбол.

" Уважаеми последователи на ФК Крумовград,
Уважаеми футболни почитатели,

През този сезон нашият клуб реализира историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките равнища на българския футбол и изцяло справедливо ще играем в елита. Искаме да благодарим за цялостната поддръжка на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и чиновници на клуба, дали всичко от себе си за този триумф. Благодарим и на нашите последователи за цялостната поддръжка.

През идващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че към този момент работим по план за тотална реорганизация на нашия стадион, с цел да дава отговор на всички условия за футболни срещи от най- високо равнище и в най- скоро време още веднъж ще можем да се върнем в нашия дом.

Искаме да се обърнем към всички последователи на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че в никакъв случай пред нас не е стояла задачата и няма да домакинстваме на най-модерния и хубав стадион в България - " Христо Ботев ".

ФК Крумовград ще семейства на Футболен комплекс Ботев 1912, където ще организира единствено формалните си мачове. Тренировъчният развой на тима ще се организира на стадион " Пловдив ".

Благодарим на управлението на ПФК Ботев за това, че ще можем да играем формалните си мачове на Футболен комплекс Ботев 1912 и на Община Пловдив за опцията да се приготвяме на стадион " Пловдив ", се споделя в изказването на управлението на ФК Крумовград.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР