Новакът Сандеция направи нулево равенство срещу Лех (Познан) в среща

...
Новакът Сандеция направи нулево равенство срещу Лех (Познан) в среща
Коментари Харесай

Равенство за Алекс Колев и Крачунов срещу Лех, разгромна победа за Мони Славчев

Новакът Сандеция направи нулево тъждество против Лех (Познан) в среща от 15-ия кръг на полското състезание. Двамата българи в състава на домакините - Алекс Колев и Пламен Крачунов, бяха титуляри и записаха цялостни 90 минути против един от грандовете на локалния футбол.

Двубоят беше равносилен, като и двата отбора имаха шансове да стигнат до трите точки, само че го пропуснаха. Сандеция заема 12-о място в класирането, а Лех е 6-и и не съумя да се приближи до водачите в таблицата.

Симеон Славчев оказа помощ на Лехия (Гданск) да се изкачи в горната половина на класирането след разгромна победа с 3:0 над гостуващия Висла (Плоцк). Два гола за Лехия означи Марко Пайшао, а един път се разписа някогашният сръбски национал Милош Красич. За триумфа оказа помощ и аленият картон на Игор Ласицки от Висла в 60-ата минута, само че тогава крайният резултат към този момент беше завършен.

Лехия е на 8-о място с 20 точки, а Висла има същият актив, само че поради по-лошата си голова разлика е на 10-а позиция.

Полша, Екстракласа - 15 кръг:

САНДЕЦИЯ - ЛЕХ (ПОЗНАН) 0:0

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ЛЕХИЯ (ГДАНСК) - ВИСЛА (ПЛОЦК) 3:0
1:0 М. Пайшао (3)
2:0 М. Красич (17)
3:0 М. Пайшао (45)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР