Новак Джокович вече изглежда все по-близо да достигането на своята

...
Новак Джокович вече изглежда все по-близо да достигането на своята
Коментари Харесай

Джокович: Надал вече не е номер едно за моя син; новият му любимец е Алкарас

Новак Джокович към този момент наподобява все по-близо да достигането на своята оптимална форма и изигра някои страхотни борби, с цел да доближи до финала в Белград. Световният номер едно сподели страховит темперамент, обръщайки три следващи мача от сет пасив пред домашната си аудитория и самичък показа по какъв начин намира все по-добър темп и тялото му се усъвършенства с всеки минал ден. Сега обаче за сърбина следва надалеч по-голямо тестване, а точно присъединяване на Мастърса в Мадрид, където схемата не беше по никакъв начин благосклонна към него и го изпрати в една половина дружно с Рафаел Надал и Карлос Алкарас.

Вчера пък Ноле организира подготвителна сесия точно с по-младия от двамата испанци, а любопитна детайлност е, че Стефан Джокович се оказва голям последовател на младежа, в случай че съдим по думите на неговия баща:

" Доскоро обичаният състезател на моя наследник беше Надал, само че в този момент си има нов номер едно и това е Алкарас. Той харесва доста Рафа и Карлос, като се пробва да имитира техния жанр на игра. Изпълнява форхенда по еднакъв метод с Надал и се пробва да влага същите страсти в играта. Наистина е хубаво.

Що се отнася до Алкарас, то става дума за към този момент един одобрен състезател и същинска тенис звезда. Той е превъзходен човек, който одобрявам и почитам доста. Всъщност през днешния ден тренирахме за пръв път в миналото дружно, въпреки че сме се срещали по шампионатите през последната година, а чувството беше в действителност необикновено. Страхотно е да имаме в Тура играч с сходни достижения на толкоз ранна възраст. Смятам, че Испания има един необикновен дипломат в негово лице " - завърша 20-кратният първенец от Шлема.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР