Новак Джокович сподели мнението на големия си съперник Рафаел Надал

...
Новак Джокович сподели мнението на големия си съперник Рафаел Надал
Коментари Харесай

Джокович се съгласи с Надал за забраната руски тенисисти да участват на Уимбълдън

Новак Джокович показа мнението на огромния си противник Рафаел Надал по отношение на възбраната съветските и беларуски тенисисти да вземат участие на Уимбълдън тази година.

В отговор на военните дейности в Украйна бяха наложени санкции на избрани елементи в спортния свят. Но тази съответна глоба беше посрещната значително с рецензии. Двама от най-големите тенисисти осъдиха решението на уредниците на шампионата от Големия шлем.

„ Говорих с някои от съветските състезатели в Белград и явно не е лесна обстановката, в която се намират - лишаването от правото да участваш в един от най-големите шампионати, в случай че не и в най-големия шампионат в света “, показа Новак Джокович в навечерието на конкуренцията в Мадрид.

" Трудно е. Разбирам, че има отчаяние. ATP ще проучва цялата обстановка и ще проучва какво може да се направи. Не съм приказвал с хора от ATP, тъй че не съм сигурен. Преживях нещо сходно. Не е едно и също нещо, само че да прекосих през нещо сходно по-рано тази година и беше разочароващо, че не мога да играя “, добави сърбинът.

„ Все още заставам на позицията си, че не поддържам решението. Мисля, че просто не е почтено, не е вярно, само че се случва “, добави Ноле.

Вчера и Рафаел Надал разкритикува уредниците на Уимбълдън за решението да не позволен до присъединяване в шампионата представителите на Русия и Беларус. Той дефинира глобата като " извънредно нечестна ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР