Новак Джокович се завърна на Мастърса в Синсинати 3 години

...
Новак Джокович се завърна на Мастърса в Синсинати 3 години
Коментари Харесай

Помислих, че съм сгрешил корта: Джокович за пълните трибуни на тренировката му в Синсинати

Новак Джокович се завърна на Мастърса в Синсинати 3 години след последното си присъединяване в шампионата през 2020-а, когато завоюва трофея за повторно в кариерата си. В неделния ден 23-кратният първенец от Шлема организира първата си подготовка в Охайо на корт Grandstand, а по трибуните нямаше нито едно свободно място. На конференцията си по-късно сърбинът, който през годините не всеки път се е радвал на особена поддръжка от страна на публиката, се пошегува с огромния интерес към себе си в Синсинати, споделяйки по какъв начин не е могъл да повярва, че всички тези фенове са пристигнали за него.

" Честно казано, беше необикновено. Дори се пошегувах с моя треньор и го попитах дали в действителност сме на вярното място, тъй като помислих, че на същия корт има плануван формален дуел и всички тези хора са се струпали в очакване на неговото начало. Беше в действителност ужасно. Изключително съм признателен на почитателите, които пристигнаха да следят моята подготовка. 

Изпитвал съм сходна атмосфера и на други съревнования по света, хората бяха същински въвлечени в протичащото се на корта. Както съм споменавал и преди, имаше и доста дребни деца, което постоянно е наслаждение да видя. Това ме изпълва с спомагателна доза мотивация да дам най-хубавото от себе си в конкуренцията ", показа някогашният №1 в света, който в първия кръг ще се изправи против Алехандро Давидович Фокина или Томас Мартин Етчевери.

Djokovic: « J’ai fait une blague à mon entraîneur et je lui ai demandé si nous étions sur le bon court parce que nous pensions qu’il s’agissait d’un match. Il m’a répondu qu’il pensait en effet que c’était un match »
— We Love Tennis (@Welovetennis)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР