Новак Джокович отново е задържан и австралийските власти възнамеряват да

...
Новак Джокович отново е задържан и австралийските власти възнамеряват да
Коментари Харесай

Отново задържаха Джокович в Австралия, подготвя се депортацията му, фенове на тенисиста се сбиха с полицията

Новак Джокович още веднъж е арестуван и австралийските управляващи имат намерение да го депортират, макар решението на съда взето по-рано денем. Крайното решение дали визата на международния №1 в тениса ще бъде отнета наново или не, няма да бъде взето в днешния ден, съгласно международните медии.

По-рано през днешния ден федералният съд в Мелбърн анулира решението за анулирането на визата на Джокович и разпореди сръбският тенисист да бъде освободен неотложно. Веднага след оповестяването на решението министърът на имиграцията на Австралия Алекс Хоук стартира да преразглежда решението за отнемането на визата на Джокович.

Стотици почитатели посрещнаха с бурни овации Новак Джокович пред постройката на съда, където по-рано през днешния ден беше решено, че визата му е постоянна и той няма да бъде екстрадиран от Австралия, оповестява "Дейли мейл ". Огромната навалица от поддръжници - огромна част от които сърби, живеещи в Мелбърн, развяваха сръбския байрак и скандираха името на 34-годишния състезател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР