Новак Джокович и Рафаел Надал неведнъж са определяли другия като

...
Новак Джокович и Рафаел Надал неведнъж са определяли другия като
Коментари Харесай

От шампион към шампиона: Надал с послание към Джокович след титлата на Уимбълдън

Новак Джокович и Рафаел Надал нееднократно са определяли другия като най-големия си противник, само че в същото време постоянно са показвали голямо почитание един към различен. За страдание, Матадора получи травма в региона на корема по време на тазгодишното Открито състезание на Англия и взе решение да не излезе за полуфиналния си дуел против Ник Кирьос. Така австралиецът се класира служебно за финалната борба, където обаче не съумя да спре Джокович по пътя му към седми трофей на Уимбълдън и общо 21-ви от Големия шлем.

След триумфа си Ноле разгласява серия от фотоси и видеа, едно от които представяше по какъв начин в деня след финала дружно със брачната половинка и децата си чества огромния триумф на Централния корт. " Безценен миг със фамилията ми тази заран. Каква наслада е да виждам децата си да тичат на този именит корт и какъв брой огромна привилегия е да споделям моето премеждие с тях! Благодаря ти, Уимбълдън, за тази опция! Прибирам се у дома, изпълнен със мемоари за цялостен живот! ", написа белградчанинът под видеото.

Той получи голям брой поздравления от редица международни звезди и спортни митове, измежду които бе и Рафаел Надал. Испанецът също не остана безучастен към този специфичен миг и се възползва от опцията да го поздрави за триумфа, оставяйки следния коментар: " Уау, страховит миг! Наслади му се! Множество поздравления! ".

Припомняме, че Рафа също чака първата си рожба, откакто преди месец самият той удостовери, че със брачната половинка му Хиска следва да станат родители.

#22 Rafa Nadal congratulates #21 Djokovic for #7
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР