Нова твИдеята възрастните шофьори да преминават по-често през обстойни физически

...
Нова твИдеята възрастните шофьори да преминават по-често през обстойни физически
Коментари Харесай

Трябва ли да има допълнителни тестове за възрастните шофьори?

Нова тв

Идеята възрастните водачи да минават по-често през обстойни физически и психически проби, с цел да имат право да карат, разбуни духовете през последните седмици. Категорично не става въпрос за лишаване на шофьорски книжки, като тематиката е към момента само на стадий разискване. " Предложението е импровизирано ", сподели през седмицата председателят на Държавната организация по сигурност на придвижването по пътищата Малина Крумова



„ На фона на това, че в България се твърди, че 95% от ПТП-тата са по виновност на водачите, с което ние не сме съгласни, на всички места в Европа статистиката е 60%, би трябвало да се подхващат ограничения тези хора, които надлежно основават предпоставките да бъдат подложени на някакво в допълнение образование или проби ”. Това разяснява пред „ Събуди се ” Йонко Иванов от Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Според него обаче дали в действителност статистиката у нас е такава, би трябвало да покаже разбор, който все още не се прави. „ Може би най-голямата отговорност на новата организация е да се направи разбор за ПТП-тата и дали те са направено заради неведение или заради други аргументи ”, уточни още той.

„ Позицията на нашата асоциация е „ за ” със съответните условности. „ За ” сме, тъй като поддържаме концепцията като имаме предложение за промяна, което кореспондира със настоящето условие на закона ”, разяснява Красимир Георгиев от Асоциацията за подготовка на автомобилисти.

„ И в настоящия закон написа, че когато лидер извърши немаловажно закононарушение, заради непознаване на разпоредбите за придвижване, той би трябвало да бъде изпратен на проверовъчен изпит и когато го издържи, му се връща свидетелството за ръководство. Ако КАТ до момента спазваше условието на този член от закона, може би нямаше в този момент да приказваме за нужда от в допълнение образование ”, разяснява още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 29 секунди) Рейтинг: 10933 | Одобрение: 5063 Не, несъмнено. Това е следващата нелепост, измислена, с цел да се "усвоят " едни пари от джоба на най-бедната каста от популацията - възрастните хорица.   Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР