Нова технология Air Set, вложена в няколко модела комплектни разпределителни

...
Нова технология Air Set, вложена в няколко модела комплектни разпределителни
Коментари Харесай

Schneider Electric елиминира отровния газ SF6 с изцяло нова технология

Нова технология Air Set, вложена в няколко модела комплектни разпределителни устройства (КРУ) от Schneider Electric  отстрани напълно SF6 изпаренията от разпределителните уредби на приблизително напрежение. Компанията, водач в дигитализацията на енергийния мениджмънт и автоматизацията, неотдавна беше оповестена за най-устойчивата корпорация в света. Стъпката по създаване и даване на пазара на технология, различна на SF6, е част от цялостната ѝ стратегия за резистентност, съдържаща голям брой съставни елементи.

Ключово в Air Set e потреблението на рафиниран въздух, който е освободен в изключителна степен от всевъзможни замърсявания и фини частици, които са точно главен притежател на риск в границите на електрически уредби на приблизително напрежение. Освен цялостното изключване на отровни субстанции и отстраняването на всички, свързани с тях опасности, новите КРУ от Air Set сериите са оборудвани с цялостни цифрови функционалности за връзка, събиране на данни и отдалечено ръководство. Това подсигурява освен сигурност и надеждност, само че и безпроблемно присъединяване в цялостни смарт грид решения, както и комфортна съвременна поддръжка с превантивни разбори.

„ В България чакаме продуктите от Air Set серията в идната година. Със сигурност всички модели КРУ, които предлагаме сега, ще останат на пазара, до момента в който търсенето се приспособява. Сигурни сме обаче, че голям брой водещи компании ще предпочетат да построяват новите си планове с по-природосъобразното ново решение, тъй като уговорките за резистентност към този момент са поети от много международни имена “, сподели Йордан Тотев, продуктов управител Средно напрежение в „ Шнайдер Електрик България “.

Един от значимите пилотни планове, осъществени с Air Set, e за градския превоз в Милано. Освен прекосяването към 1200 електрически рейса, общината е подхванала радикална екологична мярка, като е построила и зелена електрическа инфраструктура за тях, която разчита точно на Air Set
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР