Нова сватба се задава във фамилия Бекъм, съобщават медиите на

...
Нова сватба се задава във фамилия Бекъм, съобщават медиите на
Коментари Харесай

Задава се нова сватба в семейство Бекъм

Нова женитба се задава във фамилия Бекъм, оповестяват медиите на Острова.

Макар да е единствено на 19 години, Ромео е решил да последва образеца на огромния си брат Бруклин и да се врече във честност на половинката си. Втория наследник на легендата на Манчестър Юнайтед и Англия Дейвид Бекъм и някогашната певица от “Спайс гърлс” Виктория е отдал сърцето си на модела Миа Реган.

Ромео споделил желанията си за огромното събитие на фамилно събиране. Вестта е била призната много задушевно от майката Виктория, която се е сближила с Миа, разкрива непосредствен на семейството.

“Ромео и Миа са омагьосани един от различен и несъмнено желаят да прекарат дружно целия си живот. Те си приказваха какъв брой доста желаят огромно семейство и нямат самообладание да слагат началото “, съобщи източник на “Мирър”.

Според него Ромео даже отсрочил годежа си поради сватбата на Бруклин с Никола Пелц, която бе преди две седмици.

“Той не искаше да направи нещо, което да отнеме светлината от прожекторите от Бруклин, по тази причина го изчака да се ожени “, оповестява приятелят на Бекъмови.

Двойката стартира да се среща през 2018 година, само че оповестиха връзката си година по-късно в обществените медии. Освен че работи като модел, тя  намира време да посещава курсове по история на изкуството. Също по този начин обича да рисува и се занимава съвсем професионално с снимка.

“Тя е доста друга от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че желае да се омъжи във Англия и ще направи надалеч по-скромна женитба от тази на Никола и Бруклин”, пишат в Англия.

бе едно от звездните събития на годината. За тържеството в имението на бащата на булката милиардерът Нелсън Пелц в Палм Бийч, Флорида, бяха изхарчени над 3,5 млн. евро. На събитието участваха доста ВИП персони, измежду които тенис легендата Серина Уилямс, готвачът Гордън Рамзи, актрисата Ева Лонгория и други.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР