Нова порция напрежение между председателя на парламентарната група на ДПС

...
Нова порция напрежение между председателя на парламентарната група на ДПС
Коментари Харесай

Нова порция напрежение между Делян Пеевски и Христов Иванов

Нова порция напрежение сред ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски и съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов. Двамата си размениха взаимни обвинявания посредством медиите.

Тази сутрин Пеевски съобщи, че актуалното държавно управление е реалност, с помощта на Движение за права и свободи , а индивидът, който тласка България към нови избори е Христо Иванов.  По думите му Иванов живее с комплекс, че водачът на тяхното обединяване е Кирил Петков. " А когато имаш огромни комплекси, искаш да си имаш нова партийка и по тази причина се нуждаеш от избори ", добави той.

" Моят другар Христо понечи, обърна страната на един огромен тв приемник, реши да го глътне и се задави " , добави той.

По-късно Христо Иванов му отговори като съобщи, че Пеевски се пробва да въвлече всички в един, по думите му, непоносим и гнусен скандал. " Пеевски мъчително претърпява концепцията, че няма 100% надзор над страната " , съобщи Иванов.

Според него Пеевски би трябвало да изясни за какво държавното управление не може да съществува без Движение за права и свободи, само че не посредством демонстрации.

По-късно Пеевски прикани Иванов да пристигна и да го огледа в очите . " Христо като го виждам, съгласно мен, е от най-древната специалност - една сладка куртизанка , която лъже, след това си признава, след това излиза, афектиран, ядосан ", сподели Пеевски.

Напрежението сред двамата продължава от четвъртък, когато Пеевски съобщи, че персонално той е отказал на Иванов делкането, което той му е предложил. По думите му Иванов и " олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата ”.

От своя страна Христо Иванов отвърна, съгласно него Пеевски се самовзривява с фойерверк от пошлости, и от Движение за права и свободи желаят да са прикрит сътрудник на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР