Нова поредна холивудска роля се задава за златното българско момиче

...
Нова поредна холивудска роля се задава за златното българско момиче
Коментари Харесай

Мария Бакалова в нов холивудски филм, партнира си с Бен Фостър и Джъстис Смит

Нова поредна холивудска роля се задава за златното българско момиче Мария Бакалова. Нашата актриса ще взе участие дружно с Бен Фостър, Джъстис Смит и Катрин Уотърстън в трилъра " Равнина под вода ".



Филмът изследва тематики за фамилна контузия, екологична правдивост и раса посредством историята на човек, който би трябвало да се върне в родния си град, с цел да помогне за попречване на пагубно наводняване и да се изправи против грешките от предишното си.

Режисьор на плана е Тим Сътън, а фотосите стартират напролет. Продуцент на плана е номинираният за " Оскар " Джордан Хоровиц.

Това е следващият холивудски план, в който Бакалова взима присъединяване.



Сензационната поява на 24-годишна актриса от Бургас във всички англоезични медии в края на 2020 година бе огромен триумф за България. След " Борат 2 " нашенката взе участие и в други холивудски планове - дружно с Ева Грийн и Руби Роуз в екшън трилъра " Тъмни ангели ". Написана от Алиса Силвърман, измислената история се развива на фона на изтеглянето на Съединени американски щати от Афганистан през 2021 година и наблюдава група дами бойци, представящи се за медицински екип, които са изпратени назад, с цел да спасят отвлечени младежи.

Освен него филмовата биография на Мария Бакалова единствено за месеци включва още Bodies Bodies Bodies, където си партнира с Пийт Дейвидсън, " Балончето " на " Нетфликс ", " Пазителите на галактиката 3 ", както и " Огнена земя ", където играе дружно с Джина Дейвис.

" Успехите в никакъв случай не ме главозамайват, просто си правя работата. Ако това се оцени от хората, супер, в случай че не, отново супер ", споделя постоянно усмихнатата Мария Бакалова, с която България продължава да се гордее.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР