Нова организация на движението за автомобили в центъра на столицата.

...
Нова организация на движението за автомобили в центъра на столицата.
Коментари Харесай

До септември спират движението по част от ул. Алабин

Нова организация на придвижването за коли в центъра на столицата. Причината - продължаващият ремонт на бул. " Цар Борис III ".

Вече два месеца продължава първият стадий от стартиралия ремонт на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис III ". Той стартира от площад " Македония " до бул. " Бъкстон ". Днес на ревизия в региона пристигнаха столичният кмет Йорданка Фандъкова и заместник-кметът Ангел Джоргов.

Затворена за придвижване ще бъде ул. " Алабин " - в сектора от улица " Лавеле " до бул. " Христо Ботев ". Движението по " Алабин " ще бъде пуснато през септември.

" В неделя следва затварянето за коли и трамваи на " Алабин " - сред " Христо Ботев " и " Лавеле ". Важно е, че " Лавеле " ще остане отворена на този стадий, с цел да може да се употребява като обходен маршрут, и на първия стадий ще се работи в пътното платно, релсовия път задно с пътните платна, тротоарите ще бъдат оставени за придвижване на жителите, по-късно ще се изградят и тротоарите ", сподели заместник-кметът на Столична община Ангел Джоргов.

" Очакваме този сектор на улица " Алабин " да бъде подготвен за есента също, несъмнено, знаете че трамвайните релси ще продължат да се работят до идната година, до тогава има заместващ рейс ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова.

Автор: Кристиян Гаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР