Нова група български олимпийци замина рано тази сутрин за Младежките

...
Нова група български олимпийци замина рано тази сутрин за Младежките
Коментари Харесай

Нова група български олимпийци замина за Младежките игри в Лозана

Нова група български олимпийци отпътува рано тази заран за Младежките игри в Лозана. Сред тях бяха ски-бегачът Александър Огнянов, състезателите по сноуборд Теодора Илиева и Влади Камбуров и представителят ни в шорттрека Любомир Калчев, с треньор именитата Евгения Раданова.

Както постоянно, Първа капиталова банка, един от най-големите спонсори на БОК, връчи на всеки един от заминаващите лъвче за шанс. Спортисти и треньори получиха талисманчетата с пожелания за триумф и хубави дни по време на Игрите. Лъвчетата към този момент са с нова визия, по-големи, още по-хубави и мощни, с цел да дават мощ и кураж на българите.

Младите гении дълго се снимаха с Евгения Раданова, която със своите три медала е рекордьорка по брой оценки от зимни игри в история на България. Спортната икона пожела триумф на бъдещите звезди и им заръча да носят с чест и горделивост българските екипи.

Третите юношески зимни олимпийски игри не престават до 22 януари в Лозана. Вчера България завоюва първи орден с бронза на Мария Руневска, която бе част от смесения хокеен отбор. Призьорката и други български участници се завръщат през днешния ден с полет през Виена, който се чака в 17.50 ч. на Аерогара София Терминал 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР