Нова година – ново тяло и сбогуване с излишните килограми.

...
Нова година – ново тяло и сбогуване с излишните килограми.
Коментари Харесай

Хали Бери става фитнес гуру - slava.bg

Нова година – ново тяло и прощаване с непотребните килограми. Това предизвиква своите почитатели Хали Бери. Актрисата е на 53, само че никой не може да ѝ ги даде, тъй като се грижи за съвършената си форма.

Отскоро звездата провокира почитателите си като качва свои мотивиращи фотоси за спортуване.

„ Добре пристигнали на първия #ПетъченФитнес на #2020! За мен няма по-важно от това да стартира годината с хидротерапия! Нека да оставим токсините на 2019 зад тила си! “, написа актрисата.

Бери е качила своя гореща фотография от банята – където си взима обичания топъл душ. Холивудската звезда споделя, че обожава парната баня, която оказва помощ при респираторни инфекции, усъвършенства циркулацията на кръвта и оказва помощ при неспокойствие.

Секссимволът провокира почитателите си да отидат на парна баня, след което да вземат леден душ, с което да стартират своята смяна през новата година.

Хали Бери разгласи, че всеки петък ще дава препоръки в обществената мрежа. Те ще са маркирани с хаштага #FitnessFriday (#ПетъченФитнес). По думите ѝ, в случай че някой желае да смъкна непотребните килограми и да влезе във форма, не трябва да се извинява с това, че няма време за фитнес или тренировки. Според нея, значимо е желанието – в случай че го има, всеки може да реализира каквото желае даже и в домашни условия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР