Нова година – нов късмет и ново тяло! Това пожелаваме

...
Нова година – нов късмет и ново тяло! Това пожелаваме
Коментари Харесай

Нова година – ново тяло! Как се промениха телата на родните звезди през 2020 г.

Нова година – нов шанс и ново тяло! Това пожелаваме на родните звезди, които изгубиха борбата с килограмите през миналата 2020 година. Нека не се отчайват – поради карантините е.

Такъв да вземем за пример е казусът с Андреа , която около обществената изолираност и раздялата с Кубрат Пулев много изпълня.

Далеч повече обаче са тези, които точно поради карантината съумяха да извърнат повече внимание на тялото си и много се вталиха.

Такъв е казусът с поп иконата Дарина Йотова . Дара постоянно е била леко закръглена, само че около неналичието на професионални задължения реши да се отдаде на здравословно хранене и фитнес тренировки. Резултатите са явни!

Краят на тестените храни бе и краят на непотребните килца при Деси Слава. Изпълнителката реши, че е време да влезе във форма, и го направи. Тя се бореше с кантара дълго време след раждането на втория си правоприемник, само че с вярно хранене, известно като кетодиета, съумя да се трансформира в същото секси прелъщение като преди.

Промяна при нея тази година бе и фактът, че смени музикалната компания и за повторно от началото на кариерата си напусна колоса „ Пайнер “.

Заради роля във филм Асен Блатечки бе качил най-малко 10 килца. Актьорът бързо съумя да се раздели с тях през миналата пролет. Като споделя, че не е правил строга диета, единствено се е лишил от въглехидрати и е засилил тренировките. Плейбоят и секссимвол на българското кино и половинка на хубавицата Диляна Попова още веднъж е във форма, с която да разтупти женските сърца.

Известно време след раждането на второто си дете певицата Мариана Попова се бореше с няколко непотребни килца. Някои медии даже писаха, чe тя още веднъж е бременна. Мариана опроверга слуховете и призна, че е на диета. Специалният й летен режим включваше по три дни в седмицата единствено на череши. Диетата на Попова даде резултат и сега се радва на здравословно тегло и спортна фигура, написа " България Днес ".

Поп певицата Гери-Никол също доста отслабна, само че не толкоз поради тренировки и режими, а от обич. Откакто се раздели с гаджето си Дани Илиев, Яката дупара безусловно се стопи от тъга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР