Нова елиминация ще разтърси Вилата на любовта в епизода на

...
Нова елиминация ще разтърси Вилата на любовта в епизода на
Коментари Харесай

Още една двойка ще напусне “Един за друг” 5 тази вечер

Нова елиминация ще раздруса Вилата на любовта в епизода на „ Един за различен “ довечера от 20:00 часа по NOVA. Това ще е една от най-поляризиращите церемонии в сезон, която ще изостри връзките сред двойките. Драматична травма и сериозен спор също ще бележат днешния епизод на „ Един за различен “.

Новото предизвикателство пред влюбените ще тества какъв брой могат да носят мъжете и по какъв начин правят оценка силите им дамите. След вчерашната игра Ивайло и Христина от Костинброд са последни във краткотрайното класиране. Това значи, че в случай че не завършат първи в днешната игра, те ще са една от двете номинирани двойки. В дъното на класацията са още София и Тихомир от Харманли и правистите Елизабет и Йордан.

Втората отпаднала двойка ще гостува в подкаста “Един без различен ”, където пред водещата Денислава Велкова ще опишат забавни обстоятелства към присъединяване си в “Един за различен ” и ще разкрият каква е повода да изоставен любовното риалити. Епизодът ще е разполагаем в, и незабавно след телевизионното лъчение.
 Един за различен
Гледайте вълнуващия епизод на “Един за различен ” довечера от 20:00 часа по NOVA. Всичко за „ Един за различен “ може да следите на о и в формалните профили на предаването във, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР