Нова бомба хвърли крупният зърнен бос Светослав Илчовски, който отправи

...
Нова бомба хвърли крупният зърнен бос Светослав Илчовски, който отправи
Коментари Харесай

Агробосът Илчовски разкри коя плейметка е снимала Борисов

Нова бомба хвърли крупният зърнен необут Светослав Илчовски, който насочи тежки обвинявания към премиера в оставка Бойко Борисов пред ръководената от Мая Манолова парламентарна комисия за следствие на злоупотреби на предходната власт.

Този път притежателят на над 150 000 дка земеделска земя разкри коя е тайнствената Мата Хари, снимала спалнята на Борисов в резидинцията му в " Бояна ". Това е Мис Плеймейт 2017 Маги Бадер, твърди Илчовски пред онлайн медията Agri.bg.



" Собственикът на " Градус " - Иван Ангелов й заплати 5 000 лв., с цел да обслужи нашия министър председател. Знам го, защото бях там ", декларира пред изданието крупният земеделец.
И се заканва, че няма да спре до тук. На днешното ново съвещание на комисията " Манолова " той счита да разкрие по какъв начин са били откраднали 60 млн. лв. от пенсиите, за какво страната ни е купила американски изтребители, както и за какво храната ни е толкоз скъпа.

След първите разкрития на Илчовски Борисов съобщи, че не го познава и го дефинира като " кошаревски очевидец ", нает да съчинява компромати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР