Нов случай на нападение от агресивна порода куче. Скандалният случай

...
Нов случай на нападение от агресивна порода куче. Скандалният случай
Коментари Харесай

Жители на пловдивския район Тракия сигнализират, че мъж насъсква питбула си по техните кучета

Нов случай на нахлуване от нападателна порода куче. Скандалният случай е от Пловдив. Жители на регион " Тракия " настояват, че притежател на питбул го е насъсквал измежду нощ да атакува и раздира други животни на улицата. Като го е правил напълно съзнателно. По думите им има нападнати други кучета, предава Нова тв.

Десетки търсят данните на мъжа, за който се твърди, че злонамерено е насъсквал питбула си да атакува домашни кучета, които се отглеждат на територията на старешки дом в „ Тракия ”.

Свидетел става Атанаска Костова, която се разсънва от оглушително скимтене на животно.

„ Цялата обстановка се разви сред 3:00 и 3:40 сутринта на 1 юни, чу се мощно скимтене, като от пердах с кучета. Станах на единия прозорец, развиках се. Видях човек с питбул на каишка, който потегли. Минах от другата страна и го чух, че споделя на кучето: „ Хвана ли го моето момче ”. Завърза го за стълба ”, споделя Атанаска Костова.

Тя слиза пред блока. Кучето в действителност било с мотив.

„ Когато се върна, животните тук още веднъж започнаха да лаят. Аз потеглих към пътеката и го осветих с фенерчето ”, описа Костова. Тя направила фотоси на пътеката и всичко е било в кръв.

„ Мъжът беше очевидно доста пийнал, залиташе ”, сподели Костова.

Диана Плачкова изясни, че в дома за възрастни отглеждат три кучета, които са избавени от улицата. Сигнализирали са в полицията за случая.

И други поданици на квартала се оплакаха, че мъжът е насъсквал кучето си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР