Нов случай на домашно насилие. Докато чака ограничителна заповед, 30-годишна

...
Нов случай на домашно насилие. Докато чака ограничителна заповед, 30-годишна
Коментари Харесай

Въпреки сигнали и искане за защита: Жена беше пребита от бившия си отново

Нов случай на домашно принуждение . Докато чака ограничаваща заповед, 30-годишна жена от Дупница е грубо пребита от някогашния си сътрудник. Въпреки че два пъти се разделя с него,  насилието против нея продължава. 

Снимка: bTV


В ранните часове на 18 май някогашният мъж на Вероника прави няколко опита да влезе в дома. Присъствието на нейни близки обаче го стопира. Същия ден следобед дамата остава сама.

„ Чистя в спалнята и в един миг слушам, че долната врата се тресна и някой тича по стълбите. Показах се през вратата на спалнята, а той към този момент беше на входната врата и потегля против мен, държеше нож. Започна да ми нанася удари по главата и към този момент падам на земята, стартира да ме рита в корема. Решил, че съм бременна от различен “, споделя Вероника.

За закононарушението е арестуван брачният партньор на 43-годишната Анита от Перник

Минути по-късно насилникът бяга от жилището, уплашен, че бащата на Вероника може да се появи.

Снимка: bTV

„ Усещах си кръв в устата, усещах, че ми тече от носа. Гледам се на огледалото и виждам, че едната ми буза виси надолу. Вдигам повече главата и виждам месото от вътрешната страна “, спомня си още пострадалата.

Вероника се разделя с някогашния си сътрудник в края на 2021 година за повторно. Първият е през 2015 година след нечовечен побой с бухалка.

Траянка Атанасова признава, че дълго е търпяла насилието поради детето

„ Случаят с бухалката се отрази на майка ми доста зле. Понеже имах хематоми и синини по тялото, като се преобличах пред нея, плачеше. И получи инсулт след няколко месеца и умря,  изгубих я “, споделя жертвата на домашно принуждение. 

По думите ѝ тормозът над нея продължава 10 години.

Съпругът отхвърля да е лишил живота ѝ

„ И пред техните ме е бил. Майка му и татко му споделяха „ не я бий “, не тъй като е жена, или тъй като е бременна от теб, а с цел да „ не влезеш в пандиза “ “, споделя още Вероника.

Заплахите и вербалния тормоз не престават и след раздялата им. Жената споделя, че той заплашвал и тормозил и едно от двете им деца.

Тя води две каузи против брачна половинка си и се оплаква от неработещи институции

„ Казвал ми е, че щом не желая да се върна при него, желае да ме довърши, да умра, да ме обеси, да ме заколи, да ме залее със сярна киселина, с цел да не може различен мъж да е с мен “, споделя Вероника. 

Жената е пускала голям брой тъжби през годините. През 2015 година получила ограничаваща заповед за година и половина. Преди месец поискала нова, само че към момента чака резултат.

Жена с каузи против брачна половинка си споделя разочарованието си от неработещата система

В момента мъжът е арестуван и въдворен в пандиза в Бобов дол поради шофиране в нетрезво положение, в изискванията на условна присъда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР