Нов скандал с роднински назначения и обществени поръчки. Бившият кмет

...
Нов скандал с роднински назначения и обществени поръчки. Бившият кмет
Коментари Харесай

Кметът на Каварна призна за роднините си

Нов скандал с роднински назначения и публични поръчки. Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев прикани Елена Йончева от Българска социалистическа партия след Хасково да проверява и наследницата му Нина Ставрева.

В профила си в обществената мрежа „ Фексбук “ някогашният кмет коментира роднинските връзки на Ставрева с хора от общинския съвет и я упреква, че дава публични поръчки на свои хора.

Хасково: ГЕРБ се отхвърли от кмета, само че кметът от ГЕРБ не

Йончева: Суджукгейт е детска приказка, съпоставен с Хасково

ГЕРБ се разграничи от кмета си в Хасково, Йончева: Причината са кумове и другари на Делян Добрев



Изявлението на Цонко Цонев от през вчерашния ден е следващото крещене по национални медии

в беззащитност и изтощение. Още от началото на 2015 година господин Цонев поддържа връзка и с мен, и с каварненци посредством националните медии.

Той има персонален проблем с мен и непрестанно търси борби и реваншизъм “, съобщи за предаването „ Здравей, България по NOVA кметът на Каварна Нина Ставрева.

„ Той загатна доста имена и направи прилика сред това, което се случва в община Хасково с община Каварна. Категорично декларирам, че такава не може да бъде направена, тъй като в Каварна няма нито един държавен чиновник, който да е назначен на работа без конкурс.

Освен това пълномощията на кмета и на Общинския съвет са ясно регламентирани в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация”, сподели още градоначалникът на Каварна. И изясни:

„ Виктория и Ивайло Керчеви са мои родственици и се гордея с тях .

Виктория Керчева е общински консултант. Затова споделям, че има разлика сред пълномощията на кмета и на общинския съвет и те са ясни на всички ни “.

Какво още сподели Нина Ставрева вижте във видеото горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР