Нов понеделник, нов късмет! Да си припомним няколко неща от

...
Нов понеделник, нов късмет! Да си припомним няколко неща от
Коментари Харесай

Докато има балъци, ще има тарикати!

Нов понеделник, нов шанс! Да си напомним няколко неща от графата: „ НАЛИ ТИ КАЗАХ! “

Както вирусите виреят в удобна хранителна среда, по този начин и едни избрани хора виреят в „ удобна среда “. Тя се обуславя най-много от съществуването на огромно количество балъци, които да им имат вяра и да се оставят да ги водят за носа. „ Хранителна среда “.

Основен принцип във всяко следствие е „ Следвай парите “.

Когато някой стартира да се прави на доста добър, заинтригуван за обществото и добруването на хората… и най-важното – го прави обществено с доста камери, ориентирани в него… ми светва една алена лампичка в главата.

Повтарях, повтарях, повтарях, писна ми да дублирам едно и също: преди пандемията не му бяхте чували името на доцент Мангъров, през днешния ден всички го знаят и вървят при него всякакви „ почитатели “, стават му пациенти. И си заплащат, несъмнено.

Освен това споделях, повтарях, потретвах, писна ми да приказвам едно и също: прави си реклама, името му ще стартира да работи за него. Стар номер е това: да се правиш на безконечна съпротива на всеобщото мнение (ДОРИ то да е мнението на науката), единствено и единствено да се правиш на забавен и да се популяризираш.



Ето ви го през днешния ден доцента. Рекламно лице на препарат за „ имунна система “. Някой да е сюрпризиран? Всички международни научни общности се сплотиха към това, че „ стаден имунитет “ не се развива против COVID-19, имунитетът е къс, а Швеция даже се отхвърли от политиката, която водеше първоначално. Мангъроидите обаче едно си знаят, едно си баят. А, както всяка фракция, водачът им прави пари!

Казах и още нещо. Хванах се на бас, че рано или късно тоя доцент ще лъсне в нещо към някоя политическа партия или непосредствено ще скочи в политиката. Ето ви първа стъпка, играе с АБВ.





...

Той кариерата си я е наредил по проект в главата си. А, че околните ви били умирали…

Докато има балъци… виж отново заглавието.







народе????

...

В една анти-Мангъров група във Фейсбук, която раобличава с комизъм неговите „ професионални “ изявления, е оповестен това колаж.



Но и мненията не са за занемаряване!



***

А в този момент няколко минути за тарикатите оттатък Океана. Няма как… Важно е подсещането, че никой хитрец не е на върха вечно, постоянно се срутват. За един доцент подсещане… не е значимо, няма значение.

На връщане от голф игрището към Белия дом, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския беше посрещнат от по-голяма навалица хора, показващи му междинен пръст, в сравнение с беше тълпата преди 4 години, при встъпването му в служба.

Междувременно юристът на Тръмп Руди Джулиани не стопира да прави неуместни гафове, даже откакто си бръкна в гащите пред Бакалова. На конференцията, която прави, с цел да отбрани Тръмп и републиканската партия, настъпва цялостна блъсканица по две аргументи. Първо: по време на нея самият Руди схваща от медиите, че е излязъл формалният резултат и Байдън печели.

Второ: екипът му се пробва да резервира супер-луксозния хотел „ Четири сезона “ във Филаделфия, Пенсилвания. Само че се объркват и резервират „ Четири сезона озеленяване “ – компания за… ясно защо.



Getty Images

И канят публицисти, и самите те отиват на място и се оказва… че то е паркинг. Въпреки това конференцията стартира. И представителите на медиите осъзнават в един миг, че се намират на паркинг зад „ Четири сезона озеленяване “, сред порно книжарница и крематориум…

Телевизионният комедиен сценарист Зак Борнстийн написа в Twitter: „ Мога 800 години да пиша смешки и отново няма да мога да измисля нещо по-смешно от това Тръмп да резервира „ Четири сезона “ за огромна конференция и то да се окаже паркингът на „ Четири сезона озеленяване “, сред магазин за вибратори и крематориум “.

I could write jokes for 800 years and I'd never think of something funnier than Trump booking the Four Seasons for his big presser, and it turning out to be the Four Seasons Total Landscaping parking lot between a dildo store and a crematorium.
— Zack Bornstein (@ZackBornstein)
Но това не стопира почитателите на Тръмп (че и в България) да не стопират да го считат за „ Избрания “ или най-малкото да не стопират да се лигавят от кеф, единствено като му чуят името, нищо, че той е цялостна издънка и всичките му доближени са като него.

Виж отново заглавието! Докато има балъци…

Значи… събра ли се, гледат ужасно, заплашително, като терминатор от екрана, страшна работа, тръпки да те побият… а до тях – вибратори и крематориум, по средата на тоя цялостен цирк Руди стартира да излиза напълно от надзор, разбирайки, че неговият човек е изгубил и в този момент май-май стартират да го съдят – и за налозите, и за измамите с щедрост за ветерани, и за неглижиране на отговорности, и за отклонение на федерални средства, и… за доста други неща.

Е,страшни са, спор няма…

Междувременно стана ясно, че Тръмпти Дъмпти се е обаждал на Мърдок по телефона измежду нощ, с цел да му крещи за какво неговата FOX News е съобщила, че е изгубил изборите. И диалогът не е минал добре…

О, да – Мелания. Щях да не помни Мелания. Оказа се, че Мелания едвам чака да свърши мандата на Тръмпти Дъмпти, с цел да се разведе с него, а слуховете, че напоследък той употребява нейни двойнички, тъй като тя не желае да го съпровожда, се разпалиха напълно, когато една от двойничките се оказа НЕ-добра и НЕсполучлива!

Шегите стартират от: „ Освободете всички Мелании! Нека тичат свободни! “ и стигат до: „ Увеличение в безработицата във Вашингтон, откакто всички подправени Мелании бяха освободени от служба! “

#FakeMelania

***

И най-после: към този момент остаряло, само че златно----няма по какъв начин да НЕ го споделя! ¯_(ツ)_/¯

#TheRealMelania
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР