Нов огнен инцидент в Петрич. Тази нощ запалиха нов лизингов

...
Нов огнен инцидент в Петрич. Тази нощ запалиха нов лизингов
Коментари Харесай

Петрич отне първенството на Сандански! Поредният пожар! Горя нов лек автомобил! Серия палежи и нито един разкрит!

Нов огнен случай в Петрич. Тази нощ възпламениха нов лизингов автомобил. След пожара е унищожена цялата предна част на първокласно " БМВ-750 ", благосъстоятелност на 30- годишна жена и " Порше лизинг. " Има безапелационни подозрения за съзнателно опожаряване. Това е следващият палеж, станал на територията на ПУ на Министерство на вътрешните работи Петрич. Само преди дни, на 8 февруари тази година, голям съзнателно провокиран пожар унищожи халета и здания, благосъстоятелност на някогашния народен представител Димитър Танев , в зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово. Пожарът, очевидно дело на дилетанти, аргументи вреди за милиони. Палежът в борсата е втори следващ. През април предходната година на паркинг сред Петрич и село Първомай изгоряха 8 тира , благосъстоятелност на гръцко сдружение. Гръцки предприемач с шивашки бизнес неколкократно беше жертва на палежи, опожариха два от колите му, възпламениха цеха му. Пак в Петрич о пожариха плантация на животновъд, дружно с животните в нея . Няколко коли горяха, запалени съзнателно

Серия палежи и нито един оголен . Пироманите работят безнаказано, палежите заеха първо място измежду тежките закононарушения в града. Доскоро се говореше, че Сандански е център на уличната вендета.

Днес обаче, Петрич лиши шампионата. Вярно е, че палежите са измежду най-трудните за откриване закононарушения, защото огънят не оставяследи, само че също по този начин е правилно, че нарушителите работят там, където " изискванията " за сходни дейности са положителни. Говори се, че напълно скоро в петричкото полицейско ръководство ще настъпят кадрови промени,но за това ще съобщим по-късно.
П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР