Нов офис в сърцето на Русе бе открит за нуждите

...
Нов офис в сърцето на Русе бе открит за нуждите
Коментари Харесай

Откриха новия офис на Държавната агенция по метрологичен и технически надзор в Русе

Нов офис в сърцето на Русе бе открит за потребностите на районния офис на Държаната организация за метрологичен и механически контрол.

„Благодаря за търпението на чиновниците ни, които години наред вършеха работата си в безчовечен условия. Радвам се, че успяхме да създадем едно приветливо работно място за всички тях“, съобщи ръководителят на организацията Петър Горновски.

„Вашата работа е от огромно значение. Вие мотивирате по този начин нужната в всекидневието ни точност и поддържане на стандартите за качество в другите сфери от публичния живот“, сподели кметът Пенчо Милков.

Гост на откриването бе и регионалният шеф Анатоли Станев. Той приветства концепцията за възобновяване на материалната база на държавните институции и показа вярата си това да способства за ползотворна работа и още повече триумфи на работещите в нея.

Офисът на ул. „ Мария Луиза “ ще размени досегашния, който се намираше в края на града. Ремонтът му е на стойност близо 140 000 лева, като принос за даването на новото помещение има и някогашният зам.-областен шеф Валентин Колев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР