Нов месец, ново начало, нови филми и сериали за гледане.

...
Нов месец, ново начало, нови филми и сериали за гледане.
Коментари Харесай

Новите заглавия по Netflix през юли

Нов месец, ново начало, нови филми и сериали за гледане. Нека забележим някои от новите филми, които са ни приготвили от Netflix с премиерна дата през юли.

 Новите заглавия по Netflix през юни
Новите заглавия по Netflix през юни

Очакват ни забавни неща

Sacred Games

Премиерният сезон на сериала ще ни разкрие една история за изменничество и непримиримост. Действието се развива в екзотичната за нас Индия, и по-точно в Мумбай. Това е и повода актьорският състав да бъде формиран напълно от индийци.

Публикация, споделена от Sacred Games (@sacredgames_tv) на Юни 13, 2018 в 3:35 PDT

Сериалът е основан на романа на Викрам Чандра - " Свещени игри " и ще ни срещне с един служител на реда (Саиф Али Кан), който ще би трябвало да направи и невъзможното, в случай че желае да избави града си от иден прелом.



Премиерата на Sacred Games е на 6 юли.

Samantha!

Продължаваме екзотичната вълна от сериали с бразилската комедия Samantha!. През 80-те години на предишния век, Саманта е била едно от най-известните и обичани деца в Бразилия. С времето обаче нещата се трансформират и в този момент, 30 години по-късно, хората даже не се сещат коя е тя.

Тя обаче има проект по какъв начин да се върне под светлината на прожекторите, а за тази цел ще ѝ оказват помощ двете ѝ деца, мениджърът ѝ, а някогашният ѝ брачен партньор също е в кюпа.



Премиерата на Samantha! е на 6 юли.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

6 юли се обрисува много претрупан ден, тъй като с изключение на предните два сериала, излиза и The Legacy of a Whitetail Deer Hunter. Филмът ще ни срещне с Джош Бролин , който този път не е в ролята на Танос и не желае да погуби половината Вселена, и неговите опити да се сближи със сина си.

Публикация, споделена от Teaser-Trailer.com (@movieteasertrailer) на Фев 22, 2018 в 3:09 PST

Бък Фъргюсън, героят на Бролин, е един от най-известните ловци на бели елени. Той даже има лично предаване, отдадено на лова. За новия си епизод той е възнамерявал да притегли публиката с персонална история, като включи към лова и сина си.

Двамата нямат мощната връзка сред татко и наследник, а този урок по лов на елени може да се окаже нещото, което ще ги сближи.



Премиерата на The Legacy of a Whitetail Deer Hunter е на 6 юли.

 Netflix задмина Disney
Netflix задмина Disney

Конкуренцията е безмилостно жестока

How It Ends

Сериали, комедии, бащински истории. Не, How It Ends не наподобява на гореспоменатите продукции. Постапокалиптичния трилър ще ни срещне с за млад мъж ( Тео Джеймс ), който е подготвен на всичко, с цел да избави бременната си жена ( Кат Греъм ), откакто Земята е претърпяла тайнствен апокалипсис.

Той ще би трябвало да пропътува хиляди километри, само че няма да е самичък в това си начинание. Компания ще му прави бащата на брачната половинка му, изигран от Форест Уитакър .



Премиерата на How It Ends е на 13 юли.

" Оранжевото е новото черно "

Сериалът се завръща с шести сезон и нова порция завършения от Пайпър Чапман (Тейлър Шилинг). За тези, които не са гледали сериала ще загатнем единствено, че става въпрос за жена, която е упрекната за трафик на опиати. Присъдата ѝ е да прекара зад решетките цели 15 месеца.

Orange Is the New Black Season 6 premieres July 27! #OITNB pic.twitter.com/8lpxLzYYzR
— See What's Next (@seewhatsnext) 5 юни 2018 година

 Netflix избави
Netflix избави " Луцифер "

Ще гледаме Том Елис най-малко още един сезон

" Оранжевото е новото черно " е основан на едноименната книга на Пайпър Кърман.

Премиерата на шести сезон е на 27 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР