Нов месец, нов късмет, нови възможности. Март може би се

...
Нов месец, нов късмет, нови възможности. Март може би се
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще имат най-много късмет през март

Нов месец, нов шанс, нови благоприятни условия. Март може би се свърза с изменчиво време, като характера на дамите, само че истината е, че точно този месец може да се окаже доста късметлийски за някои от вас. В него може да откриете и доста наслада, която ще направи новия месец по-страхотен от всеки различен.

Дали през новия месец шансът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се споделили своята дума и през сегашния месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и сполучливи от другите. Вижте в канала във vbox7:

Близнаци

Март ще ви донесе изключителни триумфи на работния фронт. Ще получите висока оценка за работата си или някакъв вид покачване, което ще ви отвори доста порти за бъдещето. Възползвайте се от всеки късмет, който ви се дава.

Везни

Март се обрисува много успешен месец, изключително в случай че става дума за нови инициативи и пътувания. Планирайте къса екскурзия, ще се завърнете от нея с прелестни мемоари и нови мощни прекарвания.
 пътешестване iStock/Getty Images
Козирог

Любовта ще ви владее изцяло през новия месец и несъмнено ще има тръпка, която няма да ви напуща нито за момент. Ще се чувствате на седмото небе, тъй като като че ли от дълго време не сте се чувствали толкоз обичани.
 обич iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР