Нов изненадващ проект подготвя Тони Димитрова. Шокиращото е, че тя

...
Нов изненадващ проект подготвя Тони Димитрова. Шокиращото е, че тя
Коментари Харесай

Нужно ли бе? Тони Димитрова в дует с чалга идол

Нов неочакван план приготвя Тони Димитрова. Шокиращото е, че тя прави дует с поп-фолк реализатор. Става въпрос за досегашния кумир на чалга почитателите – Крум. Именно той споделя новината в профила си в обществените мрежи.

 

Редица дуети направи през последните години бургаската певица. Рамо до рамо с нея застанаха имена като Братя Аргирови, Орлин Горанов и група Тоника. Нелогичен наподобява изборът на Тони Димитрова, правейки дует с поп-фолк реализатор, който в последно време не натрупа особена известност.

 

Не е ясно какъв ще е преобладаващият жанр на парчето и дали в него ще лъснат чалга ритми. Тони Димитрова не бърза да се хвали с новия план, който надали ще срещне бурно утвърждение измежду почитатели и сътрудници. На този декор пък Крум постна фотография в Инстаграм и даже издаде името на песента – „ Ти си “. Както вършат някои огромни звезди той написа и „ очаквайте скоро “, пожелавайки си интерес от почитателите.

 

Тони Димитрова пожъна голям триумф с турнето си през лятото на тази година, където изпълни залите в огромните градове на страната. Пред БГ радио тя показа, че приготвя нов огромен концерт в София през новата година и забавно би било дали в него ще включи новото парче с чалга артиста Крум.

 

Източник: flagman.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР