Нов голям протест се очаква днес. Организаторите от "Отровното трио"

...
Нов голям протест се очаква днес. Организаторите от "Отровното трио"
Коментари Харесай

Нов голям протест се очаква днес

Нов огромен митинг се чака през днешния ден. Организаторите от "Отровното трио " оповестиха началото му за 8 часа, а сборната точка е в Триъгълника на властта.
Гледат ограниченията на арестуваните за митинга на 2 септември.

Този път полицията ще направи контролно-пропускателни пунктове. Ще бъдат проверявани съмнителни лица и такива с огромен багаж. Няма да се позволяват хора в нетрезво положение.

Забранени са пиротехниката и рисковите предмети. От Столична дирекция на вътрешните работи чакат три огромни митинга. Два от тях имат разрешителни, а един се организара в обществените мрежи. От полицията приканиха хората да не се поддават на провокации.

А нощес митингът мина напълно умерено. Отново имаше прожекции на определени изявления на премиера върху фасадата на някогашния партиен дом. Организаторите приканиха демонстрациите през днешния ден да са мирни.

Но въпреки всичко дадоха препоръки на хората по какъв начин да се пазят от пикантен спрей и обгазяване. Призоваха също да няма шествие към Орлов мост. Въпреки това група стачкуващи затвори придвижването за малко.

Междувременно на бул. "Дондуков " бяха издигнати медицински палатки. Идеята е там да се оказва помощ на протестиращите през днешния ден в случай че е нужно. "Хората тук са доста ясни и безапелационни.

Аз се веселя - просто бях обезверена, че естествени хора в България не са останали с някакви полезности, само че тук като пристигнах виждам доста свестни хора ", споделят протестиращи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР