Нов антивоенен клип пуска руската група Pussy Riot на 24

...
Нов антивоенен клип пуска руската група Pussy Riot на 24
Коментари Харесай

Скандалните момичета от Pussy Riot уринират върху портрет на Путин в антивоенно ВИДЕО

Нов антивоенен клип пуска съветската група Pussy Riot на 24 декември. Песента на девойките, които постоянно биват описвани като съвременни пънкарки, се споделя " Мамо, не гледай телевизия! ". А в края на клипа едно от девойките уринира върху портрет на съветския президент Владимир Путин, оповестява " 24 часа ".

Припевът е основан на думи на покорен съветски боец, обърнал се към майка си: " Мамо, тук няма нацисти, не гледай телевизия. " Официалният съветски дискурс гласи, че Москва е почнала войната (наричана там " специфична военна операция) със задания като тази да " денацифицира " Украйна, която била овладяна от крайнодесни, потъпкващи правата на рускоезичните.

Тази ария на процедура е и манифест, с който Pussy Riot насочва към Запада три претенции: за отвод от пазаруването на съветски петрол и газ и продажба на оръжия, запориране на сметки и имущество на Запад на съветски чиновници и олигарси и основаване на интернационален арбитражен съд за войната, където да бъде съден и съветският президент Владимир Путин.

" На Путин му се харесва вашето безразличие, Западът 10 години му доставя оръжие ", се споделя в песента.

" Музиката на нашия яд, отвращение, противоречие, порицателен обезверен зов против кръвожадните марионетки на Путин, водени от същинско страшилище канибал, чието място е в безкрайността на свирепите пъклен пламъци върху костите на жертвите на тази ужасна война ", се споделя в изказване на групата. В писмото си музикантите дефинират ръководещите в Русия като " терористичен режим " и " военни нарушители ".

Членове на " Пуси райът " като Мария Альохина и Надежда Толоконникова бяха наказани на две години затвор поради пърформанс в московската катедрала " Христос Спасител " през февруари 2012 година Година и половина по-късно бяха освободени. В момента те не живеят в Русия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР