Нотингам Форест трябва да прави още трансфери, за да подобри

...
Нотингам Форест трябва да прави още трансфери, за да подобри
Коментари Харесай

Мениджърът на Форест настоява за още нови футболисти

Нотингам Форест би трябвало да прави още прехвърляния, с цел да усъвършенства позицията си в британското състезание по футбол, съобщи мениджърът на тима Стив Купър, представен от " Скай Спортс ". Новаците във Висшата лига са предпоследни с точка пред опашкаря Саутхамптън. 

" Първата ни концепция, когато привличаме нови футболисти, е те да подобрят стартовия състав. Може би обаче би трябвало да помислим и за дълбочината, защото на някои позиции имаме контузени ", съобщи Купър. " Новопривлечените обаче би трябвало да бъдат подготвени да влязат мигновено на терена и да вършат разлика. Преди паузата се справяхме приемливо, само че към момента сме надалеч от това, което желаем да демонстрираме. Искаме да играем по-добър футбол и с цел да бъде допустимо това, ще би трябвало да променим някои неща в тима. Имам добра връзка с управлението и имам вяра, че ще създадат това, което считат за най-добре ". 

Бразилецът Густаво Скарпа стана 23-тото попълнение през сезона за Форест преди няколко седмици, откакто подписа като свободен сътрудник от Палмейрас. Той тренира с тима, само че няма право да играе преди 1 януари и поради това ще пропусне мача с Челси.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР