Носят се слухове, че приятелите на футболната съпруга на Колийн

...
Носят се слухове, че приятелите на футболната съпруга на Колийн
Коментари Харесай

Футболни съпруги се страхуват от Ребека Варди

Носят се клюки, че приятелите на футболната брачна половинка на Колийн Рууни стартират да се тормозят от близостта си с Ребека Варди, защото съгласно тях от половинката на футболиста на Лестър Джейми Варди може да изтече персонална информация за тях.

Това се случва на фона на идното правосъдно дело за 1 милион, в което 34-годишната Колийн, упреква 38-годишната Ребека, че е продавала персонална информация в пресата. Именно този скандал провокира страха на куп футболни съпруги.

Таблоидът „ The Sun” оповестява, че дамите, в това число годеницата на капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайер - 26-годишната Фърн Хокинс и половинката на Дели Али Руби Мей са изразили терзанията си за Ребека в група в „ WhatsApp”.

В обявата се споделя, че откакто Колийн обществено упрекна Ребека, че е споделяла истории за нея през октомври, други футболни половинки се тормозят, че е допустимо да изтече информация и за тях.

След като брачната половинка на някогашния британски национал Уейн Рууни – Колийн разпали скандал предходната година, огромна част от футболните половинки са прекратили връзките си с Ребека Варди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР