Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като началник COVID

...
Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като началник COVID
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: От Щаба си мислят, че едва ли не контактуват с Господ, не подвеждам хората

Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като шеф Коронавирус отделението към Инфекциозна болница, нося маска от време на време. Това стана ясно от думите на доцент Атанас Мангъров в предаването .
Доц. Мангъров разяснява ограниченията от страна на страната за у нас и уточни, че в случай че човек си мисли, че една маска може да го защищити от респираторна зараза, това по-скоро е химера. " Виждате, че в страните, в които носенето на маски се постанова доста по-строго и е доста по-масово от България, случаите там, макар носенето на маски, стремглаво си растяха. Ако ставаше с маски, до момента да сме решили въпроса многократно ", изрази мнение инфекционистът. " Смених маската един-два пъти " - по този начин Мангъров отговори на въпрос дали влиза с маската си от първата в третата вълна на пандемията.
Началникът на Коронавирус отделението на Инфекциозна болница уточни, че няма да се имунизира, защото има антитела. " Не са минали всички стадии от клиничното изследване на имунизациите, които се оферират сега. Ако някой доста се опасява, има болести и не може да спи, дано да се имунизира ", означи доцент Мангъров. Той съобщи, че не разяснява математически изказвания в отговор на въпрос, че редица математици оборват казаното от него с цифри. " Медицината не всеки път е аритметика. Тези хора са с голямо самочувствие и си мислят, че надали не си контактуват с Господ или са носители на някакви висши знания. Медицината значително е и изкуство, тъй като там постоянно се работи в условия на дефицит на информация ", изясни доцент Мангъров.
" Виждате, че доста хора от експертния съвет към Министерски съвет след това минаха на другата страна. Аз имам вяра в това, което споделям и съм уверен, че това, което настоявам, е вярно. То се основава на всичко, което съм учил и работил ", разясни той. Доц. Мангъров съобщи, че по никакъв метод не подвежда хората за нещата, които приказва от месеци наред във връзка с тематиката с. Лекарят разкритикува изказвания на Световната здравна организация, че групов имунитет се основава единствено с ваксина, като назова това изявление: " Пълна нелепост! ". 
Прогнозата на доцент Мангъров е, че епидемията малко по малко ще стартира да затихва. " Мерките у нас са бутафорни. От заран до вечер се приказва за това. Необичаен е методът, по който се работи. Хората са толкоз изплашени, че биха приели каквото и да им се наложи ", счита инфекционистът. 
Ако влезе в Народното събрание като народен представител от листата на Политическа партия АБВ, доцент Мангъров уточни, че първото нещо, което ще направи, е да даде предложение да се уволни Националният действен щаб. " Тия хора от Щаба си мислят, че си контактуват надали не с Господ и това, което те смятат, е само вярното. Аз не съм комфортен и по тази причина не са ме поканили да се включа в този Щаб ", разяснява доцент Мангъров. Той съобщи, че в случай че бъде поканен да се включи в Щаба, неговото изискване е да продължи да споделя това, което и до момента, и да бъде самостоятелен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР