Нострадамус: Смут, войни, наводнения и без крал Чарлз IIIТълкуват пророчествата

...
Нострадамус: Смут, войни, наводнения и без крал Чарлз IIIТълкуват пророчествата
Коментари Харесай

Нострадамус: Смут, войни, наводнения и без крал Чарлз III през 2024


Нострадамус: Смут, войни, наводнения и без крал Чарлз III

Тълкуват пророчествата за 2024 година, папата също ще бъде нов
Рисунка на Мишел дьо Нострадамус, направена към 1550 г.С мут, войни, наводнения, рухването на крал Чарлз III и възкачването на нов папа предсказва Нострадамус за наближаващата 2024 г.Това твърди Марио Рединг, създател на книгата „ Пророчествата на Нострадамус “, представен от международните организации. Трябва единствено да напомним, че в предходни тълкувания на предсказанията Рединг е познал за кончината на кралица Елизабет II, войната сред Русия и Украйна, както и настоящия конфликт сред Израел и терористите от „ Хамас “.

Експерти в този момент проучват писанията на Нострадамус, с цел да схванат неговите прогнози за 2024 година, написа вестник Jerusalem Post.

Така главното знамение за следващата година се върти към „ краля на островите “,

който ще бъде „ изпъден “, макар че не се загатва съответна кралска фигура. Спекулациите сочат крал Чарлз III като най-вероятен претендент за абдикация. Думите на Нострадамус гласят, че кралят на островите, който мина през противоречив бракоразвод, ще бъде „ изпъден със мощ “ и сменен от „ човек, който няма да има белег на крал “.

Известният специалист Марио Рединг допуска, че непрекъснатите офанзиви против крал Чарлз III и кралица Камила може да доведат до неговата оставка.

Твърди се още, че пророкът също предсказва грубо цунами и „ огромни наводнения “, които ще опустошат елементи от света, последвани от унищожителен „ огромен апетит “. Нострадамус предизвестява, че земята ще стане по-суха и ще има огромни наводнения. Изводът е, че цунамито може да засегне земеделските земи, като способства за тежък апетит.

Тълкувателите настояват още, че Нострадамус планува нечовечен интернационален спор през 2024 година със загадъчно знамение, което гласи: „ [Червеният] съперник ще пребледнее от боязън. Ще изплаши великия океан. “ Анализаторите считат, че това може да води към спор в Азия с Китай, включващ страни от НАТО, евентуално водещи до нечовечен боен конфликт или даже тотална война.

В едно по-малко привличащо вниманието на тълкувателите предсказване, се твърди по какъв начин Нострадамус чака избирането на нов папа. Според това тълкувание би трябвало актуалният папа Франциск, който в средата на декември 2024-а ще навърши 88 следващата година, да бъде заменен и на негово място да бъде определен нов. Цитира се текст от Нострадамус, в който написа: „ Чрез гибелта на доста остарелия понтифекс ще бъде определен римлянин на добра възраст. “

Това значи, че може би най-сетне папата ще бъде от по-младата генерация. Но дали ще се случи, е напълно различен въпрос.

Предсказанията на Нострадамус по традиция се считат за най-меродавните, изключително на тези, направени в Париж и оповестени от сина му. Навремето неговите сътрудници са го подигравали и даже му забранили да се назовава астролог, тъй като считали, че нищо не схваща от занаята. Но се случило по този начин, че никой не помни нито едно име на негов сътрудник, а Нострадамус е знак на предсказанията. Вярно, тук от особена значимост е тълкуванието им, което може да наклони везните в една или друга посока.

Припомня се, че последното оповестено привидение на Нострадамус (1503 – 1566) е от преди пет века. В него той написа: „ И ми се появи ужасно привидение. Обезумях от смут за туй, що предстоеше да изживее човечеството след повече от пет века. Но аз го видях в мозъка си и с очите си и цялостен трептя от жестокия завършек на хората “. Той обаче не загатва съответна дата, както и в множеството си видения.

В прословутия алманах с пророчества (Les Prophéties) Нострадамус не дава времева рамка за конфликт с метеорита, единствено написа: „ В продължение на три нощи от небето ще пада огромен огън, той ще наподобява по едно и също време застрашителен и удивителен, малко по-късно ще има земетресение “. Някои обаче считат, че не става въпрос за галактическа злополука, а за човешка активност, даже за война с извънземни.

Повтаряща се тематика в предсказанията на Нострадамус е навлизане във Франция на опасност от Изтока. „ Синята глава ще навреди на бялата глава в такава степен, че положителното на Франция и за двамата няма да стигне “, написа в загадъчното привидение.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР